Хърн нахока Кобрата: Иска повече пари от нужното!


Дата: 23/01, 20:06

Българският боксьор Кубрат Пулев трябва да се бие с Антъни Джошуа за пояса на IBF, след като Кобрата стана задължителен претендент за пояса. Агентът на AJ отново коментира ситуацията около родния боксьор, като довери, че двамата би трябвало да се бият в Лондон през май или юни, или в противен случай мачът може да не се проведе.

„Пулев е главният претендент. Мисля, че това стана, след като той спечели всичките си претендетски мачове за колана на IBF и той трябва да е преди WBO. Джошуа иска да се бие обаче в Англия. Преди се би в Ню Йорк, после в Саудитска Арабия. Според мен е време да се върне у дома. Лошата новина е, че Кубрат иска повече пари от възможните за този бой и смята, че бокс в Истанбул или Саудитска Арабия или Конго, или Нигерия, ще му донесат повече дивиденти. Само че AJ задава правилата”, каза още той пред Sky Sports, цитиран от "Гонг".

„Антъни може и да освободи колана, ако Пулев иска да се бие на тези места, след като той самият иска мачът да е в Лондон. Гледаме датите в края на май до началото на юни за двубоя с Пулев. Мачът може да се състои на много места – „Емирейтс”, „Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, може и в „Туикенхам” – без значение е”, заяви още Хърн.

„Принсипалити Стейдиъм” също може да ни приеме, но AJ иска мач в Лондон, така че това е далеч от идеалния живот, особено за боксов мач”, завърши шефът на Matchroom.

Същевременно на Антъни Джошуа е получил „огромна оферта”, за да се проведе безспорен сблъсък в тежка категория срещу победителя от боя между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, пише Sky Sports. Срещата би следвало да се проведе в Саудитска Арабия, като сумата остава неназована до този момент.

Британската суперзвезда в бокса върна своите титли след реванша с Анди Руис-младши в „Дириа Арена” през декември, а агентът му Еди Хърн тогава призна, че се надява на още един блокбъстър-мач в Близкия Изток през новата година.

Уайлдър защитава своята титла от WBC на 22-и февруари в Лас Вегас срещу Тайсън Фюри, докато Джошуа трябва да се бие с българина Кубрат Пулев, който е основен претендент за пояса на IBF в Лондон през май или юни, продължава английското издание.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Макрон обеща да направи всичко, за да предотврати разрастване на насилието между Ливан и Израел
Дата: 19/04, 23:51

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 23:30

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 23:30

Автобус с българска регистрация катастрофира в Турция
Дата: 19/04, 23:28

Антоанета Стефанова спечели първата си партия на Eвропейското първенство по шахмат
Дата: 19/04, 23:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия