Илияна Йотова: Никой не може да ме убеди, че месеци наред никой не е забелязал какво става с язовир Студена


Дата: 26/01, 19:39

Снимка Булфото

Традиционните партии ще направят опит да "позеленеят", защото това искат младите хора. Няма форум в света, на който темата за екологията и климатичните промени да  не присъства. Няма да е далече времето, когато ще се роди истинско зелено движение в България. То ще бъде продиктувано от необходимост, и това ще бъде най-категоричното, най-откровеното раждане на една политическа сила. Това прогнозира вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването "120 минути" по БТВ, предаде новини.бг.

"Някак си така стана съвпадение във времето, че кризите започнаха да следват една след друга, което само по себе си показва, че имаме огромни дефицити в механизмите, в които управляваме живота си изобщо. Дано да не отнесем и някоя глоба от страна на Европейската комисия. Не сме регулирали кои язовири ще се ремонтират и кои не. В България има много странно усещане що е спешна мярка, след като една спешна мярка може да има давност повече от две години и пак да не е решен въпросът", коментира Йотова. 

"Никой не може да ме убеди, че месеци наред никой не е забелязал какво става с язовир Студена и никой не е уведомил съответните власти. Аз съм абсолютно сигурна, че има експерти, които не са си мълчали, само че тяхното мълчание очевидно не е било чуто. Понякога има едно мълчание, което крещи повече от колкото да се каже на глас. Визирам това, че може по политически причини темата да е била оставена настрана", каза още вицепрезидентът.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тежка катастрофа между кола и мотор в София
Дата: 28/03, 21:10

Полицията влезе в бежанския център в "Овча купел"
Дата: 28/03, 20:501 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 20:50

Хекимян за план-сметката: Може да бъде определен като „бюджет на липсите“
Дата: 28/03, 20:30

Приложение ще показва наличните лекарства в аптеките
Дата: 28/03, 20:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия