Богдан Шумаров се бие за нова европейска титла на SENSHI 5


Дата: 16/02, 19:44

Силен мач за Европейския пояс на WAKO PRO ще бележи края на предстоящата бойна галaвечер SENSHI 5. На 22 февруари в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна последният девети сблъсък от бойната карта на галата ще изправи на ринга един срещу друг европейския ни шампион по кикбокс за професионалисти Богдан Шумаров и естонеца Майкел Астур.

Битката ще се проведе в 5 рунда по правилата на К1, а категорията е до 75 кг. 

23-годишният Богдан Шумаров от СК "Боил" може да се похвали с десетки победи от национални и международни първенства. Сред тях са Европейски  шампион по кикбокс за професионалисти на WAKO PRO в категория до 71.8 кг през 2017 г, през същата година става световен вицешампион по кикбокс на WAKO и вицешампион на световните игри по кикбокс. Българският боец завоюва и европейска титла на WAKO през 2016 г., а още като юноша става балкански и световен шампион.

Майкел Астур също не бива да бъде подценяван. През миналата година естонецът става бронзов медалист на световното първенство по кикбокс на WAKO, а година по-рано е втори на европейския шампионат. Астур е двукратен национален шампион по кикбокс в родината си и първенец на отвореното първенство на Финландия през 2016 г.

Сблъсъкът между Шумаров и Астур ще сложи край на бойното зрелище, което ще зарадва публиката с общо 9 двубоя по правилата KWU SENSHI, KWU Full Contact, Wako Pro K-1 и WAKO PRO Low kick. В ролята на рефери на някои от срещите ще влязат част от специалните гости на събитието – холандските кикбокс величия Ернесто Хуст, Семи Шилт и Петер Артс, както и генералният секретар на Световния киокушин съюз KWU Шихан Александър Пичкунов.

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба и са с цени 10 и 20 лева.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пак облаци дим във Варна
Дата: 28/03, 11:51

Румен Радев започва срещи с потенциалните премиери
Дата: 28/03, 11:50

Какъв е проблемът на Таджикистан с Русия и какво преподават в учебниците на таджиките
Дата: 28/03, 11:46

Полицията ще охранява центровете за бежанци
Дата: 28/03, 11:401 Коментар

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 11:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия