Любимата на варненци верига "Монти мес" вече и с уникална селекция от кашкавали, сирена и сладки от Гърция и Европа и топ вина от Варна


Дата: 11/03, 10:24

Само за няколко месеца след отварянето на най-новия си магазин на ул. "Сан Стефано" 15 в Гръцката махала любимата на варненци месарска верига "Монти мес" убеди и хората от този район в уникалното качество на продуктите си.

Собствениците на вече 7 обекта са известни с това, че не правят компромиси и залагат на 100 процента качество, като предлаганите месни стоки са собствено производство от транжорната в Генерал Кантарджиево.

От компанията са изключително благодарни за добрата оценка, дадена им от клиентите за този немалък период, и затова решиха да увеличат асортимента си в няколко посоки, като идеята е всеки да може да обогати трапезата си с повече продукти.

Започваме със сирената и кашкавалите, които ще задоволят и най-претенциозния и изтънчен вкус. Тук от "Монти Мес" са се доверили на най-добрите в производството след "обиколка" из цяла Европа.

След като магазинът се намира в Гръцката махала на Варна, първо насочваме вниманието ви към селекцията с продуктите от Гърция. Те идват от от Крит, Тесалония, Халкидики, Пелопонисос, Лесбос и други места, където се приготвят по специални начини, според стари предания и рецепти. Някои се опушват окачени и увити на въже, докато зреят три месеца, други се държат дълго време в зехтин, трети се поставят в специални калъпи. Сред топ предложенията са Кефалотири, Ладотири, Манури, Халуми, Мецовоне, оригинална Фета от козе и овче сирене, и много други.

На ред идват и селектираните сирена от други държави в Европа, също известни с прецизността, качеството на производството си и уникалния вкус - Холандия, Германия, Франция, Италия. В "Монти мес" можете да опитате сирене с домат, сирене с босилек, сирене с чушка, топени сирена, истинско Синьо сирене, Ементал, Пармезан, Моцарела, Горгонзола, Скаморца, Рикота, Рокфор, Гран Моравия и други. Предлага се и избрана серия от най-добрите сирена и кашкавали от Родопите

Гръцкият асортимент не приключва с тези два любими на българина продукта. В "Монти Мес" можете да си вземете първокласен зехтин, маслини, дзадзики, хайвер, подправки и други емблематични вкусотии от Южната ни съседка.

Стигаме и до виното. Тук не говорим просто за винен щанд, а за "златната" селекцията на изба "Варна". Собствениците на "Монти Мес" не са избрали марката случайно - и двете компании произвеждат продукцията си в Генерал Кантарджиево.

Дотук имаме пълния списък от артикули за перфектната вечеря без само едно нещо. Десертът! В "Монти Мес" са се погрижили и за него, като отново е заложено на Гърция и също става дума за ТОП селекция. Асортиментът е изключително разнообразен, идва от Солун и ще задоволи и най-претенциозните любители на сладкото.

Така любимата на варненци верига магазини затваря един кръг на клиента, който може да подсигури както семейната вечеря, така и посрещането на гости - да си напазари месо, сирене, кашкавал, подправки, вино и десерт от едно място.

"Монти Мес" вече шеста година е гаранция за качество, в което се убедиха много варненци и гости на града. При търсенето на месо се ръководим от няколко основни критерия - то да е прясно, да е с гарантиран произход и да е на достъпна цена. Варненската верига предлага точното съчетание от тези наши изисквания. Седемте обекта на ключови места във Варна набраха безброй доволни клиенти. 

Асортиментът е огромен - агнешки котлети, телешки медальони, бургери и кюфтета и всичко останало, което може да се изпече на скарата, или да се сготви по избрани рецепти. По желание, пред очите на купувача месата могат да се овкусяват и мариноват. Друго предимство за клиентите е, че в днешното динамично ежедневие те могат да направят своята поръчка по телефона, позвънявайки на 0877 756 576, като месото ще е изстудено в специална камера.

Свинското месо се добива от животни, отглеждани и закупени от село Слънчево, които се транжират в собствената транжорна на фирмата в Генерал Кантарджиево, изградена по най-съвременни изисквания. Телешкото и агнешкото месо са с гарантиран произход и се доставят в транжорната от лицензирани доставчици от регионите Добрич и Дулово.

В "Монти Мес" се предлагат още пилешко, заешко, собствени сурово-сушени деликатеси като телешки и свински суджук, телешка и свинска пастърма, кайми, кюфтета, кебапчета, наденица, карначета и други. Всички продукти на марката са произведени от висококачествени меса.

Вкусотиите могат да се намерят в общо седем обекта в морската столица. Пет от тях са магазини - на ул. "Сан Стефано" 15, на ул. "Феликс Каниц" 28 (в района на Спортна зала, до училище "Васил Друмев"), на ул. "Пейо Яворов" 13 (зад Mc Drive), на пазар "Младост" (павилион 75, срещу поликлиника "Санита") и квартал "Аспарухово" (ул. "Кирил и Методий" 31, срещу училище "Христо Ботев"). Имат и два обекта, носещо името "Българска скара за дома". Първият от тях се намира на пазар "Младост" (павилион 39-40, до Досев Импекс), а другият - на "Отец Паисий" 1 (между "Макдрайв" и лятно кино "Тракия"). На тези две места клиентите могат да се насладят на уникални прясно изпечени продукти, като свински джолани, домашен кебап, ребра и много други.

Обслужването в магазините е на високо ниво и се извършва от доказали се професионалисти транжори. Фирмата предлага на своите клиенти и опция да си поръчат различни меса и продукти за своето събиране, тържество, рожден ден или друг повод.

За контакти:

Телефони: 0877 756 576, 0878 778 524

Транжорна: с. Ген. Кантарджиево, тел.: 0876 16 33 72

www.montimes.bg

Харесайте и фейсбук страницата на "Монти Мес", за да следите последните оферти и промоции.

* реклама



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Гръцкото правителство оцеля при вот на недоверие
Дата: 29/03, 01:00

Тонове пластмаса се носят във водите на Дунав
Дата: 29/03, 00:41

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 00:30

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 00:30

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 00:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия