Онлайн или на място – открийте всички най-добри почистващи машини в CLEANShop.bg


Дата: 26/03, 07:23

Пролетното почистване може да бъде едно по-леко и дори изключително приятно предизвикателство, ако изберете точното средство, с което да се развихрите. Но как да изберете почистващата машина, която ви трябва?

CLEANShop.bg дава най-добрата възможност за избор. За разлика от останалите, той предлага избор от четирите най-големи световни марки в сферата на почистването на едно място.

Независимо дали предпочитате да разгледате и поръчате KARCHER, NILFISK, COMET и VIPER онлайн или на място, най-добрият избор е CLEANShop.bg.

 

Миещите машини и битовите уреди на KARCHER са безспорен еталон за качество. В онлайн магазина на CLEANShop.bg можете да се запознаете с цялата гама на продуктите на германската фирма, включително и нейните прахосмукачки и стъклочистачки, както и градинската техника от престижната марка.

Ако пък предпочитате принципа „око да види, ръка да пипне“, можете да посетите магазина CLEANShop.bg на адрес Варна, ул. Зора 18 (до OMV на ул. Мир, кв. Левски).

 

Ако пък става въпрос за професионално подопочистване, много е вероятно вашият избор да се спре на NILFISK. Силата на датската марка е производството на метачни машини, автомати и прахосмукачки, където са почти без конкуренция.

 

 

Разбира се, от COMET не биха се съгласили с подобно твърдение и може би с право. Италианската марка се отличава с уреди, които са изключително привлекателни при сравнение на цена и качество. Пароструйките, водоструйките и прахосмукачките на фирмата са я превърнала в най-големия производител в този бранш в Италия и един от най-големите в света.

 

 

Белгийската марка VIPER, специализирана в подопочистващите уреди, допълва окончателно възможностите за избор на точното средство за постигане на свежестта и блясъка, който всеки търси, независимо дали става въпрос за дома или за работното пространство.

Никъде другаде няма да намерите четири световни марки на едно място.

Затова влезте в онлайн магазина на CLEANShop.bg или вижте впечатляващия избор на място на ул. Зора 18. Контакти: тел. 052/501102, 0887 / 823044 , sales@bulfisk.com

 

 

*публикация

 

 

 



Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ивайло Иванов: Не се поддавайте на провокации, полицаите не са ви враг
Дата: 12/07, 17:50

Протестът срещу властта: Не падне ли властта до утре, нещата ще се променят категорично
Дата: 12/07, 17:322 Коментара

Александър Сиди: Битката между институциите се води на гърба на българския народ
Дата: 12/07, 17:24

Близнашки: Румен Радев прекрачи своите правомощия
Дата: 12/07, 17:163 Коментара

Тома Биков: Хайде Бойко Борисов поне за БСП да не носи отговорност
Дата: 12/07, 16:552 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия