Строителството на проектите на ЯВОР АД продължава


Дата: 19/03, 15:13

Коронавирусът създаде извънредно положение на територията на страната и целия свят. Множество компании намаляват или преустановяват работните си процеси с цел спазване на предпазните мерки и препоръките за безопасност срещу COVID-19.

Инвеститорът в строителството ЯВОР АД има два проекта в процес на строителство в гр. Варна – сграда „Младост“ и комплекс „Азимут“. Компанията уведомява всички свои бъдещи и настоящи клиенти, че работата по строежите се осъществява без прекъсване и по план.

Сграда „Младост“ е с придобит Акт 14 в началото на годината и към момента протичат довършителни дейности по четирите входа. Зидариите на повечето входове са завършени, електрическите, ОВК и ВиК инсталации са също на финален етап от изграждане.

Строителството на двете сгради в комплекс „Азимут“ – ЮГ и ИЗТОК също се осъществява съобразно поставените срокове. В сграда ЮГ са готови вертикалите към покрива на сградата. Изгражда се зидарията. В момента се подготвя за изливане плочата на втори етаж на сграда ИЗТОК.


Офисът на ЯВОР АД функционира без промяна в работното време, но с предприети строги мерки на безопасност, сигурност и хигиена. Временно са преустановени срещите в офиса на компанията, но отдел „Продажби“ продължава своята активна дейност и са на разположение на всички клиенти на телефони 0877 63 20 20 и 0877 61 20 20.

Повече информация за ЯВОР АД можете да намерите в сайта на компанията http://www.yavorad.com или на ел. поща: office2@yavorad.com.

*публикацияСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Комплекс „Ролбата – Nautilus" Ви кани на вкусни Раци по Луизиански и охладено вино. Не пропускайте и обаятелния глас на Иво Донев.
Дата: 15/07, 15:35

Дистрибуторите на лекарства да не могат да разкриват собствени аптеки, решиха депутатите
Дата: 15/07, 15:23

Президентът пред посланиците на ЕС: Натрупаните проблеми изискват нов управленски модел
Дата: 15/07, 15:133 Коментара

Родители са притеснени, че детска площадка в Гръцката махала на Варна е под заплаха от застрояване, събират подписка
Дата: 15/07, 15:112 Коментара

Турският посланик: Мигрантският натиск към България ще остане нулев
Дата: 15/07, 15:04

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия