Шеф Манчев за ресторантьорите: Ние сме в патова ситуация, трябва ни яснота


Дата: 26/03, 10:55

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Много ми коства да задържа персонала си. Държавата трябва да застане твърдо с някаква позиция към бизнеса, коментира колапса в туризма Шеф Манчев в интервю за предаването "На кафе".

Много се говори ту за 60%, ту за 40% и аз все си задавам въпроса на коя опашка да се наредя да ги чакам тези пари. Държавата и ние трябва да сме в синхрон. Ние трябва да бъдем хората, които запазваме персонала си, но и към нас трябва да има адекватни мерки. 

Всеки се адаптира според това, което може. Аз правя доставки до домовете, за да си завъртя персонала, да изкарват някой лев. Сега чистят ресторанта, подреждат кухнята.

Взимам предпазни мерки, имам ръкавици, моите готвачи са дезинфекцирани, карам ги да си бършат ръцете, да носят маски. 

След всичко това ще има генерални промени и то икономически. Ние хората се бяхме самозабравили, страшно много ламтяхме. Има един катарзис сега, хората започват да оценяват семейството, децата, родителите. Цял свят е в криза, ако ние се вайкаме, че нищо няма да се случи, няма как да се оправя нещата. Ние сме хората, които трябва да дадем примера и модела за подражание. Искам хората ми да знаят, че това ще свърши, но ние ще си подготвим всичко, за да сме още по-добре после, сподели притесненията си Шеф Манчев за предаването на Гала. 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.АП: Апаратите за белодробна вентилация допринасят за смъртта на пациенти с COVID-19?
Дата: 10/04, 12:51

Ченалова: Едва ли Хекимян би направил подобно интервю с Борисов
Дата: 10/04, 12:47

450 мл кръв удариха 120 лв. "на черно"
Дата: 10/04, 12:40

Агенцията по заетостта предупреди за измамна страница във Фейсбук
Дата: 10/04, 12:35

Bloomberg: Гърция е единственото изключение от лошото ръководство на страните в кризата
Дата: 10/04, 12:33

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия