Топъл обяд за хора в нужда огранизират „Интерком Груп“ ООД и „Явор“ АД


Дата: 10/04, 18:34

Стартира кампания „Топъл обяд“ за бездомни и социално слаби лица. Инициативата е поета от „Интерком Груп“ ООД и „Явор“ АД. Кампанията се осъществява под патронажа на инж. Павлин Николов – собственик на двете варненски дружества. В тази връзка част от служителите оползотворяват свободното си време, като приготвят топла храна за над 100 сто на брой нуждаещи се хора. Храната се приготвя в кухнята на ресторант "Каприз" в Търговски център Явор.


Организацията на кампанията е координирана с Община Варна и ще продължи до края на извънредното положение. Пакетираните топла супа и основно ястие, ще се доставят всеки ден до Приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица, който се намира в ж.к. „Победа“. Основна задача на Приюта е осигуряването на временен престой - до три месеца на пълнолетни бездомни граждани с постоянен адрес на територията на Община Варна.

С големите постижения в бизнеса идват и все по-големите отговорности към всички обществени групи, с които една компания влиза във взаимодействие - отговорност към служителите, общностите, околната среда и обществото като цяло. Именно поради тази причина „Интерком Груп“ ООД и „Явор“ АД декларират своя ангажимент към нуждаещите се хора в тази нелека за цялото общество ситуация.

„Явор“ АД е един от големите инвеститори в строителството в гр. Варна. Всички проекти на компанията се отличават с безкомпромисно качество, стил, функционалност и отлична локация. Портфолиото на „Явор“ АД включва успешно изградени и реализирани девет жилищни сгради, две сгради с обществено предназначение, две новостроящи се – сграда „Младост“ и жилищен комплекс „Азимут“, както и жилищен комплекс „Фемили гардън“, чието строителство ще започне до два месеца. Повече информация за всички проекти на „Явор“ АД може да намерите на сайта на компанията - http://www.yavorad.com/new/bg/.

„Интерком Груп“ ООД е основен собственик на „Явор“ АД, „Явор Гардън“ ООД и още 12 дружества, с над 500 работници и служители. Компанията е водеща в национален мащаб в производството и търговията с метални изделия. Повече от 20 години името „Интерком Груп“ е синоним на професионализъм, коректност и отлично качество.  Дружеството все по-успешно разгръща дейността си и в чужбина. Повече информация за  „Интерком Груп“ ООД може да намерите на сайта на компанията - https://www.intercomgroup.bg/.

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кметът Благомир Коцев нареди конкретни мерки за справяне с посегателствата върху уличното осветление
Дата: 28/03, 15:18

Пускат сирените на 1 април в много български градове
Дата: 28/03, 15:03

Промени в една от линиите на "Градски транспорт" - Варна
Дата: 28/03, 15:00

Полша разби мрежа за разпространение на руска пропаганда през новинарски сайтове
Дата: 28/03, 14:58

Кремъл: Путин няма план да се среща със семействата на жертвите от "Крокус"
Дата: 28/03, 14:481 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия