Каролев: "Слушам щаба: Починал мъж на 72 години с напреднал рак на белия дроб, но коронавируса не прощава"


Дата: 09/04, 09:37

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Владимир Каролев се похвали във Фейсбук, че вече е на работа, но изрази "недоумение" от някои данни за коронавируса у нас:

"Чух щаба тази сутрин...още един починал вчера (мир на душата му) в болница в Шумен мъж на 72 години с много напреднал рак на белия дроб, но коронавирусът не прощава.

Обявиха се резултати от първия скрининг на 1000 души в София. Резултатите показват, че най-вероятно вирусът е минал през 7 души, които са го “преболедували”, но не са разбрали, че са били заразени. Генералът военен коремен хирург пак каза, че това изследване доказало, че масовите тестове били без смисъл. Тъпите израелци, исландци, холандци, норвежци, швейцарци, австрийци, датчани, шведи, немци и т.н. и т.н. не слушат генерал Мутафчийски. Бааах ти тъпаците.... а щабът дано се сети да провери всички контактни хора на тези 7 души, които са “преминали” през коронавируса.

А аз вече съм #наработа. Хронично болните и техните близки които живеят с тях #stayhome. И спазвайте правилата за дистанциране и дезинфекция.

Защитен против вируса в офиса си, започвам работния ден припомняйки си вождът Ленин, който е казал “Докато народът е непросветен, от всички изкуства за нас най-важни са киното и цирка”. Мдааа...прав е бил в случая Ленин. Ако е имало телевизия по негово време цитатът щеше да включва и телевизора 🙂 Хубав ден приятели!"

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силни снеговалежи в Австрия
Дата: 24/04, 00:50

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 00:50

До 24 градуса в сряда
Дата: 24/04, 00:33

24 април - Световен ден за защита на лабораторните животни
Дата: 24/04, 00:16

Емрах отпадна от "Денсинг старс", гаджето на Мария Бакалова продължава
Дата: 23/04, 23:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия