"Парми" - ресторантът с най-красивата гледка в Морската! Марката е №1 в организирането на събития, кетъринга и производството на торти, а вече и на уникален сладолед


Дата: 29/06, 12:45

Когато търсим заведение, все по-трудно намираме такова, което да отговаря на всичките ни изисквания - приятна и спокойна обстановка, вкусна храна с перфектно подбрани и пресни продукти, отлично обслужване и спираща дъха ни гледка.

Именно това ще Ви предложи ресторант "Парми" в Морската градина на Варна (под спирка "Почивка"). В този оазис на красотата и комфорта ще можете да се насладите на спокойна семейна сбирка, отбелязване на повод с приятели, забавление с колеги или просто романтична среща на свещи. Мястото е уникално по рода си, тъй като е с просторна градина с голямо разстояние между масите, където се чувствате заредени от чистия въздух на природата. А уникалната гледка към морето е "черешката на тортата".

Ресторант "Парми", който разполага с места за около 120 души, Ви очаква освен за вечеря близо до морето, и за вкусно обедно меню с разнообразни рецепти, които всеки ден са различни.

В голямата си част кухнята е средиземноморска. Набляга се още на прясната черноморска риба, на миди, както и на свежите морски дарове, които се доставят ежедневно от Гърция.

Тук ще се насладите и на свежи салати, страхотни специалитети и други вкусотии. В обновеното лятно меню се залага и на огромна "палитра" от домашни рецепти. Всеки продукт в кухнята се зарежда в същия ден от места, предлагащи само висок клас.

Лятото е време и за различни поводи за празнуване, а ако се доверите на "Парми" за Вашето фирмено събиране, сватбено тържество, рожден ден, личен празник, кръщене или друг повод, то ще прекарате една незабравима вечер.

Едно от големите удобства на "Парми" е, че тук няма да срещнете досадния проблем с търсене на места за паркиране, тъй като на метри от заведението се намира голям безплатен паркинг, на който винаги има свободни места.

"Парми" е от малкото марки, която може да се похвали и със сериозна история, тъй като е създадена още през 1992 г., и за вече повече от четвърт век се е наложила на пазара със своите качества, професионализъм и перфектна работа.

Друга основна дейност на компанията, освен ресторантьорството, е кетърингът и цялостната организация на събития. От дълги години на "Парми" се доверяват едни от най-големите фирми във Варна и региона, а организираните досега събития стигат до внушителната бройка от над 3000. Част от клиентите им са особено взискателни и единствено варненската компания успява да задоволи изтънчения им вкус, за да заложат на нея и за следващо свое мероприятие.

В "Парми" се заемат с дадено събитие от "първата до последната минута" - планиране, организиране, доставка и обслужване на мероприятието. Предлагат оборудване, сервитьори, посуда, кетъринг и абсолютно всичко необходимо, за да може Вашето събитие да протече без забележки и да мислите само за доброто си настроение.

От фирмата признават, че работата им е и като хоби, и я вършат с удоволствие, а целта им е клиентите им да са доволни и да се върнат отново.

Друга от дейностите на "Парми" е сладкарството. Бутиковите торти, които се предлагат, са за най-различни поводи - детски празници, рождени дни, сватби, кръщенета, лични празници, фирмени събития, момински и ергенски партита и други.

Голямо предимство на фирмата е, че има собствен цех за производство. Рецептите са домашни и авторски, изцяло приготвени с най-висок клас продукти, и се правят на място.

Самите изделия пък можете да дегустирате в прекрасната сладкарничка Sweet Parmy. Тя се намира на бул. "Княз Борис I" 62 в центъра на Варна, срещу Търговската гимназия. В нея освен торти и сладкиши, ще можете да опитате и уникални баници, милинки, кроасани и други вкусотии.

"Парми" прави и така наречените "сладки маси" за всякакви поводи, свързани с деца. Те се превърнаха в изключителен хит. Украсени са с различни лакомства, с балони, с торта, с бонбони и други сладки изкушения.

Най-новата гордост на "Парми" е производството на сладолед. Той е с уникален вкус, какъвто може да бъде опитан само в малките италианскси селца, където са големите майстори на това изкушение. Сладоледът се приготвя с професионални машини и няма нищо общо с този, който можем да опитаме по други места.

В средата на тази седмица (18 юни) ще можете да си вземете продуктите на "Парми" от още едно място - щанд в "Паркмарт" до спирка "Почивка", където цялата продукция на компанията ще бъде изнесена.

За контакти:

www.parmy.bg

Ресторант "Парми: Телефон за резервации - 088 766 0696

Ресторант "Парми" във фейсбук 

"Парми кетъринг": Телефон за резервации - 088 777 1173

"Парми кетъринг" във фейсбук

Sweet Parmy: Телефон за резервации - 088 777 1173

Sweet Parmy във фейсбук

*реклама

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Президентът: Струва ми се, че Главчев все още не е разбрал с какво се е заел
Дата: 20/04, 14:02

Лекарят Спасов: 5 милиона и 400 хиляди души у нас са доктори
Дата: 20/04, 13:522 Коментара

Д-р Ненков разкри правилната посока за развитието на България
Дата: 20/04, 13:461 Коментар

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 13:40

Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят
Дата: 20/04, 13:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия