"Комфорт" ви кани да преместите бизнеса си в най-модерната сграда на Варна


Дата: 14/07, 09:35

Проектът К-55 на „Комфорт“ ООД предлага търговски помещения на партерен етаж към ул. „Никола Вапцаров“. Районът се оформя като търговска зона, в която функционират търговски център „Чайка“, Апелативния съд, в непосредствена близост до стадион „Тича“ и Курортна поликлиника и др. Улицата свързва близките райони с Морската градина.

На ниво партер са разположени четири търговски помещения с площ от 190 кв.м до 324 кв.м. На следващото ниво са позиционирани четири офис помещения с площ от 120 кв.м до 390 кв.м. Всички помещения имат опцията за обединяване, отделяне и индивидуално преустройство спрямо Вашите нужди.

Всички помещения на партера са с отделен вход от улицата, а офис етажите са с отделени със самостоятелна стълбищна клетка и асансьор. Сградата е обезпечена с два подземни паркинга със 138 паркоместа.

Комплексът ще е уникален за града ни и е се състои от три взаимопресичащи се тела, като върху първото, успоредно на ул. "Никола Вапцаров" пететажно тяло, застава блок две, който в противоположната си страна пресича панорамното седемнадесететажно тяло. Тази стъпаловидна структура завършва на петдесет и пет метра над земята, откъдето всъщност идва и името на сградата.

Какво отличава К-55 от всички останали комплекси на пазара и защо да изберете дом или търговско помещения тук ?

Тиха среда с на метри от Морската градина, но същевременно с бърз достъп до всяка точка на града;

Отлично изградена инфраструктура и наличие на удобства;

В близост до Търговски център Чайка, Морската градина, Висше военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“, бул. Княз Борис I-ви;

Сграда с невиждана архитектура в България

Използваните модерни материали, иновативни технологии и продукти, ще гарантират най-високи стандарти на реализация.

Доказано качествено строителство на строителна фирма с опит над 30 години;

Прекрасна панорамна гледка;

Отлични вътрешни разпределения с много светлина и простор;

За повече информация, може да се обадите на телефон 052/ 600 458 или да ни посетите на място в нашия офис на бул.“8-ми Приморски полк“ №50 /срещу Община Варна/.

 

*публикация

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Джордж Сорос: Срещата в ЕС за пакета за възстановяване беше некадърен провал
Дата: 12/08, 12:18

16-годишна българка от ромски произход стана ученичка номер 1 на 2020 в Нидерландия
Дата: 12/08, 12:13

МВР: Жена се опита да нахлуе в сградата на Президентството
Дата: 12/08, 12:05

Журналистът Георги Милков: През 1996 г. отидох сам да взема коментар от Пашата, а се появи Борисов. Чете ми лекция колко е добър Пашата
Дата: 12/08, 12:052 Коментара

Оставиха зад решетките Стоян, убил приятел в Бургас
Дата: 12/08, 12:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия