Протестиращ пред Станислав Балабанов: Управляващите си ги мразя абсолютно безплатно! Да се научат, че хората са властта, не те


Дата: 13/07, 19:12

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Кадър 7/8 тв

Тук съм против статуквото, против системата и за смяна на цялата система. И не съм тук да подкрепям нито Радев, нито БСП, нито ДПС. Всички долу! Следващите, ако не работят, и те долу, но да имат страх от народа и да знаят, че ни е писнало. Това коментира един от протестиращите хиляди в София пред микрофона на журналиста от 7/8 тв Станислав Балабанов. 

Ще сме тук докато не подадат оставка. Дори и чужденци, които живеят в България, са тук на протеста, мои познати са. Не виждам какво трябва да стане, за да си подадат оставката. Гражданска война ли искат!? Трябва малко да им светне някаква лампа, коментира човекът.

Тъй кат онапоследък управляващите все повтарят, че протестиращите са платени и взимат по 30 лева на час, Балабанов зададе и този въпрос.

"Не, никой не ми плаща. Тука съм пети ден, управляващите си ги мразя абсолютно безплатно, вече 20 години имам право да гласувам и съм се нагледал н а какво ли не. Наистина ги празя безплатно. Искам смяна на всичко", коментира той.

Всяка управляваща структура трябва да се научи, че трябва да има страх от народа и че работи за народа. И да разберат, че не те са властта, а хората са властта. Това е мнението на не малко млади хора, посочи човекът. 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 01:50

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 01:50

Уличеният в имотни измами полицай остава под домашен арест, другите двама обвиняеми - в затвора
Дата: 19/04, 01:40

Олимпиакос ликува в лютото балканско дерби
Дата: 19/04, 01:20

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 01:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия