Адв. Хаджигенов: Гешев има милиционерско разбиране. Иска да вярваме избирателно за Васил Божков


Дата: 14/07, 17:44

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

„СРС-тата от прокуратурата хвърлят пари върху протеста, сянка не хвърлят. Протестът се развива на паветата, там сянка няма, като изляза от студиото, първата им цел ще е да събера парите от паветата, за да ги използваме за целите на Националната стачка.”

Това каза адвокат Николай Хаджигенов в „Лице в лице” по БТВ относно разпространените днес от прокуратурата аудиозаписи за разговори на Васил Божков с политика Александър Паунов и журналиста Огнян Стефанов.

„Гешев иска да вярваме избирателно на Божков. Когато Божков твърди, че е платил десетки, стотици милиони левове на ГЕРБ и на конкретни лица, които посочва с инициали, не следва да му вярваме. Когато обаче казва, че е дал 15 000 лева на протеста, може и трябва да му вярваме, което е интересен феномен в главите на прокуратурата и конкретно тая на Гешев.”, допълни Хаджигенов.

„Относно досъдебното производство за държавна измяна, заведено от прокуратурата, четох стенограмите, но там къде има държавна измяна, че не се сещам. В какво се състои тя, това е така нареченото милиционерско разбиране, цитирам конректно стила и образованието на сегашния главен прокурор, по мъртъв текст по глава 1. Това така наречения от социлистическите текстове от Националния кодекс, които са мъртви, откакто няма социализъм.”, допълни адв. Николай Хаджигенов.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Община Варна осветява училище в цветовете на българското знаме и на НАТО
Дата: 29/03, 15:52

Притеснителни новини за цените на горивата
Дата: 29/03, 15:47

Без СМС плащаме "Синя зона" през телефона
Дата: 29/03, 15:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 15:40

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 15:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия