Панайотов: Черно море ще се бори за топ 6


Дата: 10/08, 07:18

Снимка: chernomorepfc.bg

Футболистът на Черно море Васил Панайотов изказа мнението си след равенството на "моряците" с отбора на Славия, пише Спортал.бг.

Двата тима завършиха 1:1, като варненци успяха да изравнят в самия край на мача.

"Доволни сме, точката си е точка. Получи се здрав мач. Хвърлихме се като мъже, за съжаление многото нерви може би развалиха срещата. Имахме много проблеми, но всеки мач гледаме да ставаме все по-добри. Някои момчета са на 3 тренировки, след като се излекуваха от коронавируса, но не трябва да се оправдаваме. Черно море ще се бори за топ 6. Трябва да си върнем формата, която радваше нашата публика и да заиграем атрактивен футбол. Не съм човекът, който да коментира състоянието на Левски. Аз съм футболист на Черно море и се опитвам да давам максимума от себе си за този отбор", заяви Панайотов.

Авторът на изравнителния гол за Черно море Стефан Велев пък бе доволен от спечелената точка. Халфът се радва, че завърна в българския футбол с гол.

"Много важна точка за нас. Славия беше много агресивен. Най-радостното е, че не се подадохме и удържахме накрая да направим равенство. Противопоставихме се добре на опонента, а хубавото е, че няма контузии. Мисля, че най-позитивното е, че не загубихме мача. Радвам се, че се завърнах, и то с гол. Дано да продължа с попаденията, тъй като не вкарвам често”, каза Велев, който дебютира за "моряците".

"Работим в Черно море, тренирам и когато прецени треньорът, нека да се използват шансовете от играчите. Чакаме своя шанс – това е”, констатира голмайсторът мача.

"Доста тежко беше за треньорите след пандемията. Трудно направихме подготовката, но ни трябва повече време. Има какво да работим и ми се иска да имаме успех. Отборът на Славия е по-агресивен от моя престой. Тимът има добри футболисти, има потенциал. Филип Кръстев е страхотен и искам да се развива добра посока”, завърши Стефан Велев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силен трус разлюля Турция тази вечер
Дата: 18/04, 18:57

Главчев: Ако президентът не приеме моите идеи за министри, отговорността ще е негова
Дата: 18/04, 18:411 Коментар

Финансист: Нужна е средносрочната фискална и финансова дисциплина
Дата: 18/04, 18:241 Коментар

Вътев прави закон за кооперативите
Дата: 18/04, 18:09

Караджов: Служебният кабинет е на ГЕРБ и ДПС и те вече са с едни гърди напред за изборите
Дата: 18/04, 17:431 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия