Домът – нашето лично СПА приключение


Дата: 25/09, 16:55

В края на летния сезон е време за релакс. Да, точно така – идващата есен определено не означава край на почивката. Е, наистина навън започва да става все по-студено и е почти време да извадим топлите дрехи наред с пухкавите пантофи, а мисълта за връщането към нормалното работно или учебно ежедневие е леко казано потискаща. Знаем това...

Но има една тайна „по шведски“, която изпитано помага в напрегнатите дни на работа или училище, а защо не и когато съседа ни реши да изнася моноспектакъл в 3 часа сутринта. Тя е много проста: шведите я наричат „fika“, а ние- тънкото изкуство на добрата почивка.

В буквален превод „fika“  означава паузиране, забавяне на темпото. Сещате ли се за онези моменти, в които сме си в къщи с чаша топъл чай за отпускане, с любима книга, сгушени в топло и меко одеало? Да, това е времето на истинско удоволствие и релакс в къщи.

А защо да не превърнем дома си в ежедневно СПА приключение? Ще се изненадате колко е лесно.

 

Ароматни свещи за разкош и отмора

Те са гарантирано средство за отпускане на напрежението и сигурен билет за нашето домашно СПА приключение. Оставете няколко ароматни свещи в банята докато си взимате душ или вана, а защо не и в дневната, докато четете книга или просто разглеждате къмпинги и планирате следващата си почивка.

 

Осигурете си меко одеяло за студените дни

Нека бъде реалистично. Пухкавите одеяла и меките пантофи създават усещане за уют в дома и това определено може да бъде ключа към така желания релакс!

 

Декорирайте в зелено помещенията

Научно доказано е, че зеленият цвят отпуска съзнанието и ни помага да почиваме пълноценно. А домът няма как да бъде по-уютен и жив, ако в него няма поне един кактус. Е, да, това с кактуса не звучи особено романтично, но ако сте от типа хора, които нямат възможност да отглеждат много растения, определено керамична декорация SJALSLIGT е вашият избор!

 

С това приключват нашите идеи, но оттук започват Вашите! Направете дома си свое лично място за отпускане и релакс с още хиляди вдъхновяващи решения и идеи, които можете да откриете в новия концептуален магазин на ИКЕА в Delta Planet Mall, град Варна.

 

Да, точно така, вече има нов ИКЕА магазин! Той беше открит съвсем скоро и в него ще намерите едни от най-любимите продукти от шведската компания.

 

А в случай че имате нужда от още съвети, само попитайте!

 

* публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Заради смяната на часа в събота срещу неделя всички влакове с ново разписание
Дата: 29/03, 17:04

Майки водят синовете и дъщерите си за развод при адвокат
Дата: 29/03, 16:591 Коментар

Депутатите оправят казуса със служебните премиери на първо четене
Дата: 29/03, 16:47

Александър Андреев: Първа точка във всички предизборни кампании трябва да е “сгрешихме”
Дата: 29/03, 16:35

Багерите и валяците се връщат на АМ "Хемус"
Дата: 29/03, 16:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия