Виртуална реалност на жилищен комплекс К-55 на Комфорт ООД


Дата: 28/09, 06:12

Представяме Ви един нов и иновативен начин за презентиране на жилища.

Строителна компания „Комфорт“ ООД създаде за своите клиенти виртуална реалност на жилищен комплекс К-55 в кв. Чайка, гр. Варна.

Виртуалната реалност е дигитална триизмерна среда, в която човек изцяло заместват реалния свят с дигитален.

Чрез виртуалната разходка, може да се потопите в атмосферата на апартаментите от тази емблематична сграда и да видите прекрасната морска гледка, която се разкрива от тях.

При обзавеждането на помещенията е използван реалния размер и обем на стаите.

Комплексът ще е уникален за града ни, поради невижданата си архитектура. Проектирана като сграда със смесено предназначение - комплексът включва няколко функционални части: част магазини и офиси, част ателиета за индивидуална творческа дейност и част апартаменти, като търговските площи са разположени на партерните етажи на двете тела, офис площите са на второто ниво в същата сграда с отделни стълбищни и обслужващи зони отделени от тези за живущите. 

Апартаментите в сградата са с различна квадратура, разположение и изложение. Всички обекти в сградата са обезпечени от два подземни паркинга със 140 паркоместа.

Конструктивната система, използвана за сградите в комплекса, е стомано-бетонова конструкция с колони и вертикални стени, сглобени във вертикални ядра. Фасадата на сградата ще бъде изградена чрез монтирането на окачени фибро-циментови плоскости. Проектът предвижда озеленяване на приземно ниво, покривни тераси и вертикално озеленяване по фасади.

Районът, в който е позициониран обекта се оформя като търговска зона, в която функционират търговски център „Чайка“, Апелативния съд, в непосредствена близост до стадион „Тича“ и Курортна поликлиника и др. Улицата свързва близките райони с Морската градина.

За повече информация, може да заповядате на място в офиса на Комфорт ООД на бул.8-ми Приморски полк №50 или да позвъните на телефон 052/ 600 458

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Над 100 антики иззеха при спецакция в Плевен
Дата: 25/04, 01:13

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 01:00

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 01:00

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 25/04, 00:50

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 00:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия