ЕНЕРГО-ПРО Продажби предлага утвърдения от КЕВР типов договор на бизнес клиентите през преходния период на либерализацията


Дата: 25/09, 10:15

Средната цена в типовия договор е по-ниска от средната цена за бизнес клиентите на регулиран пазар до момента

ЕНЕРГО-ПРО Продажби публикува на своята интернет страница типовия договор, който е необходимо да сключат небитовите клиенти на компанията, които не са избрали доставчик на електроенергия на свободен пазар от 1 октомври 2020 г. Образецът на типов договор беше утвърден от КЕВР и ще се прилага през деветмесечния преходен период от 1 октомври 2020 г. до 30 юни 2021 г., който законодателят предвиди, за да улесни бизнес клиентите при преминаването от регулиран към свободен пазар. Доставката на електроенергия за клиентите до излизането им на свободния пазар ще бъде поета през преходния период от досегашния им доставчик в качеството му на търговец на пазара на електрическа енергия по свободно договорени цени, като е възможна промяна в датите на фактуриране на тези клиенти.

На интернет адрес https://energo-pro-sales.bg/bg/za-klienta/klienti-na-svoboden-pazar/dostavka-na-elektricheska-energija-na-nebitovi-klienti-sled-01-10-2020-g е публикувана информация за доставката при условията на типов договор, както и цените и тарифните планове, валидни за типовите договори, като средната предлагана цена е под средната цена за бизнес клиентите на регулиран пазар до момента. Клиентите от бизнес сектора, които съгласно промените в Закона за изменение и допълнение на Закона за енергетиката от 26 юни 2020 г. са задължени да излязат на свободния пазар на електроенергия, могат след 01.10.2020 г. да заявят получаването на попълнен с данните им типов договор на и-мейла на ЕНЕРГО-ПРО Продажби service@energo-pro.bg или да поискат типовия договор в удобен за тях Център за обслужване на клиенти на следните адреси: https://energo-pro.bg/bg/kontakti.

Екипът на ЕНЕРГО-ПРО Продажби остава на разположение на денонощния телефон 0700 800 61 и имейл service@energo-pro.bg за уточняващи въпроси, свързани с типовите договори. Компанията има дългогодишен опит, доказана експертиза и е утвърден надежден партньор, който се стреми да информира навреме своите клиенти за всички новости в процеса на либерализация на пазара на електроенергия.

*публикацияСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Частните учебни центрове искат обезщетение от 80% за заплати, ако ги затворят
Дата: 28/10, 13:05

Измислиха ново престъпление: 10 години затвор за споделено пътуване
Дата: 28/10, 12:451 Коментар

Почина режисьорът Бедо Манукян
Дата: 28/10, 12:43

Ново проучване на Ковид 19: Преди кашлицата и температурата губим обонянието и вкуса си
Дата: 28/10, 12:39

Руски вирусолог: Страхувайки се от ковид, забравихте грипа. По 30 хиляди умират от грип на година само в САЩ
Дата: 28/10, 12:34

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия