В Русия пишат: Шпионирахме несъществуващата българска армия


Дата: 25/09, 17:39

Снимка: Булфото

България реши да не изостава от Чехия и Словакия. С нищо не е по-лоша от тях. Също така е член на ЕС и НАТО. И също иска да бъде похвалена. Още през януари тя сигнализира, че руските дипломати са нарушили Виенската конвенция. Но Прага и Братислава вече бяха депортирали няколко руснаци и София се опитваше да създаде вид на разследване, въпреки и без доказателства. Това пише руското издание "Sputnik", цитирано от "Евроком".

"Те обаче намериха едно нещо. По противоречие. В края на краищата, ако кажем, че руснаците тайно са шпионирали модернизацията на българската армия, това би доказало, че тя съществува. Братята ще бъдат благодарни да ни съобщят, че сме намерили за тях нещо, което не съществува. Така те обявиха нашите две „персона нон грата“. „Предаваха класифицирана информация на Москва“, пише в заключението си Главната прокуратура.

Българите имат вътрешен антагонизъм с хората. Протести. Ниските класи не могат да простят на властите за корупция, беззаконие, мафия. Тя им отвръща, като ги нарича публично „измет“ и „стадо“. Но това е изпълнителната власт. Тук е важно разделянето му. Това е и защото президентът Румен Радев е отдаден на добрите отношения с Русия, а премиерът Бойко Борисов умно обслужва интересите на западните елити, пише факти.бг.

А главният прокурор Иван Гешев е негов човек. И именно той инициира експулсирането на руснаците. Това всъщност е всичко, което трябва да знаете за шпионските „разкрития“. Чрез тях държавният глава се дискредитира. Възможно е с поглед към неговия импийчмъ



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Горя нерегламентирано сметище на улица "Кръстец" в Русе
Дата: 28/03, 17:36

Проф. Пламен Киров с прогноза кой ще заеме поста служебен премиер
Дата: 28/03, 17:22

Заловиха нелегални мигранти в дипломатическа кола на „Капитан Андреево“
Дата: 28/03, 17:11

Ники Станоев коментира Тръмп: Той е актьор еквилибрист
Дата: 28/03, 17:04

Полицията в Бургас издирва собственика на голяма сума пари
Дата: 28/03, 17:02

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия