Марио Гавраилов: Трябваше да кажа на сина си най-тежките думи - да си взима багажа и да се маха от тази скапана държава


Дата: 01/10, 22:33

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър 7/8 тв

Имаме работа с едно абсолютно грухо управление. Не можем да очакваме, че тго ще обърне внимание на писмото на интелектуалците. Вероятно хората, до които е адресирано, не могат да го разберат, не могат да го смелят. Това коментира в ефира на 7/8 тв журналистът Марио Гавраилов.

Очевдино е, че България се намира на дъното, коментира той.

В момента БНТ е клетка на свободното слово и никой не го гледа, вижда се от рейтингите. БНТ няма нито един случай през последните години, който да е тръгнал казус, интересен за зрителите. БНТ просто обслужва идеите и интересите на управляващите, посочи той.

В момента у нас има две Българии. Едни, които изразяват мнението си и други, които трябва да работят, да си плащат кредитите и да ис гледат децата и са склонни на компромиси, посочи журналистът.

Намаляването на ДДС за ресторантьорите, 50-е лева за пенсионерите - всичко това е предизборен ход, купуване на гласове и то с нашите пари, посочи Гавраилов. 

Аз като баща наскоро трябваше да кажа на сина си, който е на 25 години и с прекрасно образование и много иска да живее в България, най-тежките думи. Казах му при първа възможност да си взима багажа и да се маха от тази скапана държава. Защото виждам, че за него няма перспективи, посочи той.

Ние отправяме морални послания до хора, които нямат никакъв морал, които спят до шкафчета, пълни със злато и пачки, които имат базовото вярване, че могат да си говорят като ашлак на женския пазар. Тези хора не ги разбират тези послания. Те не разбират нашия език. Те разбират само езина на грабежа и фарисейщината, посочи журналистът.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 20/04, 01:40

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 20/04, 01:40

Мъж наръга три жени в Швеция
Дата: 20/04, 01:26

Почти 24 хиляди деца са пропуснали доза ваксина срещу коклюш
Дата: 20/04, 01:00

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 00:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия