Първа копка на комплекс “Flavia Garden” в к.к. Св. Св. Константин и Елена – носител на наградата „Иновациии в луксозното жилищно строителство“


Дата: 12/10, 15:00

На 06.10.2020 строителна компания „Конструмакс“ тържествено положи началото на най-иновативния жилищен комплекс „Flavia Garden“, ситуиран в к.к. „Св.Св. Константин и Елена“.

Зад проекта “Flavia Garden“ стои „Конструмакс“ - компания с над 13 години опит в сферата на строителството. През годините компанията се доказа на пазара като надежден партньор в цялостното изграждане на жилищни и офис сгради. Добрата репутация се дължи на упорит труд, постоянство и безспорно качество.  Завършените проекти на строителна компания „Конструмакс”са еталон за качество и инвестиционен потенциал.

На церемонията беше отслужен тържествен водосвет от отец Ясен. Свещеникът благослови всички присъстващи и пожела здраве, сила и успех на хората, ангажирани с построяването на сградата.

На събитието присъстваха управителите на „Конструмакс“, служители на компанията, както и собственици на жилища в сградата. Сред гостите бяха представители на ексклузивния представител на новостроящата се сграда – компания за недвижими имоти „Купи в България”, както и екипът на „Солей 06”, отговарящ за изкопните и довършителните работи на „Flavia Garden“.

„Главната идея в замисъла на „Flavia Garden“ бе това, да построим луксозен жилищен комплекс, който да е проектиран така, че да дадем дом на хората, вдъхновен от римските императори и красивата природа на България. Не е случаен и изборът ни на парцел, тъй като именно този, в който е разположен комлекса, е позициониран в една от най-слънчевите части на к.к. Св.Св. Контантин и Елена, с впечатляваща гледка към Черно море. Ландшафтът е проектиран така, че живеещите да имат възможност да се насладят на богато озеленяване на общите части, което да носи усещането както на място за живеене, така и за почивка и забавления сред чиста, екосъобразна природна среда.“ - разказаха управителите на компанията.

На 30.09.2020 жилищен комплекс „Flavia Garden”. бе отличен с престижна награда в категорията „Иновации в луксозното жилищно строителство“ на Строителните Оскари, организирани в х-л Маринела в столицата. Строителна компания „Конструмакс“ получи официално признание и статуетка за внедряването на иновации в луксозното жилищно строителство

Иновациите, с които се позиционира комплекса спрямо своите конкуренти са:

И всичко това срещу ниска такса поддръжка – само 0,50€/КВ.М.!

За повече информация, апартаменти и разпределения посетете сайта на жилищния комплекс http://flavia.kupiv.bg или се свържете с ексклузивните представители на сградата  - „Купи в България“.  на тел. 052/ 630 830.

 

Facebook страница: https://www.facebook.com/flavia.kupiv.bg/


* публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Депутатите отхвърлиха новите пенсии на репресираните
Дата: 24/04, 21:18

ПП-ДБ настоява за отстраняването на Росен Желязков като шеф на парламента
Дата: 24/04, 20:58

Ергенът разрева варненката Маги
Дата: 24/04, 20:40

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 24/04, 20:40

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 24/04, 20:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия