В магазин "Фемили" сега раздават талони с отстъпка


Дата: 23/10, 07:06

С промяната на времето идва и необходимостта от смяна на гардероба. Да спестиш време и да се погрижиш за любимите си хора ти предлага новият магазин "Фемили" (срещу "Майчин дом" и ОМВ- Мир).

"Голямото есенно модно преобличане започна. Забелязва се тенденция хората да искат да се подготвят по-отрано." разказва Ст. Колева, управител на магазина."Всеки има от нужда от нещо да попълни, да поднови. Затова от 1. октомври до края на ноември предлагаме на клиентите си и талон с 5% отстъпка за покупки над 200 лв. Валидността е дълга- до края на януари 2021 година."

В големия магазин има сектори за дамски, мъжки, детски, бебешки дрехи и обувки. Както и за макси мода за жени от размер 4хл, и за големи размери за мъже от 4хл.

"Много от клиентите ни вече са редовни, живеят наблизо. Освен това, се спестява време- обличаш детето, намираш си обувки и за себе си. Всички бързаме и времето ни е ценно. Това ни е приоритет- да спестим време, а и средства, на посетителите ни." споделя г-жа Колева.

"Сега сме изцяло на есенно-зимна вълна - от якето до чорапите и ботите през шала и пуловера. И непрекъснато получаваме нови неща- почти всеки ден идва по нещо ново."

На въпроса кога е най-добрият момент за пазаруване, г-жа Колева отговаря уверено: "Сега! Сега, в началото на сезона, изборът е най-голям и най-добър."

Магазин "Фемили" работи всеки ден от 9 до 20 часа.

FB: https://www.facebook.com/familyshopvarna

www.familyshop.bg

*публикация

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Полша разби мрежа за разпространение на руска пропаганда през новинарски сайтове
Дата: 28/03, 14:58

Кремъл: Путин няма план да се среща със семействата на жертвите от "Крокус"
Дата: 28/03, 14:481 Коментар

Учениците си плащат, ако се явят на втора матура
Дата: 28/03, 14:40

Стоичков: Оптимист съм, че България един ден ще се върне на голямо първенство
Дата: 28/03, 14:281 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 14:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия