Сигурна игра на старта или по-голям бонус за включване в спортните залози?


Дата: 19/10, 11:54

Всички онлайн букмейкъри с много малки изключения предлагат стартови бонуси на новорегистрираните потребители. Сумите в промоциите понякога звучат бомбастично и действително примамват клиентите да опитат късмета си в различна платформа или изобщо в света на платените спортни прогнози в интернет. “Регистрирайте се и ще получите бонус до 200 лева” звучи наистина притегателно, но както и при много други оферти на съвсем различни пазари от хазартния условията трябва да се прочетат внимателно. “Дребният шрифт” всъщност има голямо значение.

 

Общото между всички оператори е същността на стартовия бонус – той се предлага на новите потребители под формата на кредит за игра. Т.е. това не е сума, която може да се изтегли веднага обратно от акаунта на играча към негова банкова сметка или онлайн портфейл. Промоцията за регистрация означава, че клиентът просто получава допълнителни средства за игра, които стават усвояеми едва след изпълнение на конкретни условия. В повечето случаи има изискване за превъртане на депозита и бонуса в неколкократен размер. Това означава, че ако за първата вноска в размер на 30 лева сте получили още 30 като кредити, трябва да ги умножите поне по 3 или по 5, т.е. да заложите 180 или 300 лева при конкретните примери, за да стане бонусът достъпен за изтегляне. Трудно за изпълнение условие, тъй като по пътя към изпълнение на целта можете да пропилеете и депозита, и бонуса.

 

Има ли стартова оферта без превъртане

 

Предлагат се и такива възможности, каквито се откриват при bet365 регистрация . И там промоцията за нови клиенти носи добавка към първоначалния депозит, но няма изискване за неколкократно превъртане. Просто кредитите за игра се освобождават тогава, когато се изиграе целият размер на началната вноска. А когато се залага с бонуса, всяка чиста печалба вече се прехвърля към изтегляемия баланс. Такъв вариант е много по-благоприятен за потребителите.

 

Логично възниква и въпросът как е удачно да се стартира в платформата на букмейкър, с който досега не сте имали опит в залаганията. Дали да се преследва възможно най-голям размер на бонуса или да се започне с малка сума и на сигурно? Зависи как е поставено условието за усвояване на кредитите за игра. Ако е налице условие за превъртане, дори и да получите 200 лева бонус за депозита от 200 лева, трябва да сте наясно, че се изисква много висок процент на успех при прогнозите, за да имате шанс да “избиете” първоначалната инвестиция. Така че при изискване за разиграване на стартовата вноска в неколкократен размер е по-разумно да се стартира с по-малка сума, а не с максимума на промоцията.

 

Когато обаче не е поставено условие за превъртане, тогава може да се преследва смело и таванът на офертата, ако клиентът, разбира се, може да си го позволи. При такива обстоятелства базовата инвестиция може бързо да се възвърне към потребителия. Но и тук не говорим за подаръци. За усвояване на бонуса се приемат залози само над определени коефициенти, освен това някои видове пазари може да не са включени в рамките на промоцията. И при двата основни варианта по-разумно е да се стартира с умерена сума, което не означава задължително най-ниската възможна.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 29 март имен ден празнуват всички, които носят името Марко
Дата: 29/03, 03:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 02:40

Александър Везенков: Ситуацията не е идеална за мен
Дата: 29/03, 02:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия