Организаторът на протестите: Бях един от първите, които се записаха в ГЕРБ, това не е партия, това е групировка


Дата: 29/10, 20:00

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: Телевизия 7/8

Точно Хелоуин няма да го празнуваме. На 1 ноември ще почетем деня на тиквата, към нашия премиер тиква Бойко Методиев Борисов. Приготвили сме няколко тона тикви, които ще бъдат на площада, и с тях ще направим едни изненади, за да покажем, че мозъчното вещесто, което се съдържа в една тиква, е точно толкова, колкото в главата на г-н Борисов.

Това каза организаторът на протестите от първия ден в София Светослав Трайков в „Крум Савов Live” по Телевизия 7/8.

Крум Савов определи Трайков като двигател на протестите – идеен и духовен, и го попита какво работи, как организира протестите и ще се синхронизират ли с „Отровното трио”.

Събираме се в офиса и се организираме. Занимавам се с дигитален маркетинг, реклама в социалните мрежи. Триото не е юридическо лице, за да имам служебни взаимоотношения с тях, отговори Трайков.

Запитан от Крум Савов как ще коментира написаното по сайтовете, че е бивш гербаджия, Трайков каза: „Вярно е. Аз бях един от първите, които се записаха в Партия ГЕРБ, то тогава нямаше партия, беше Сдружение за гражданско и европейско развитие. На 36 години, бледен юноша, който гледа интервю на тогава в очите ми един човек, който ще се бори с мафията и мутрите, и каза, че ще прави партия. И аз, като Дон Кихот, реших, че ще участвам в тази промяна. Именно, защото съм бил вътре в тази групировка, това не е партия в никакъв случай, това е групировка, групировка за клиентилизъм, за разпределение на обществени поръчки, за назначване на роднини, на приятели. Имено, защото съм бил вътре и съм видял как се случват процесите, имам право повече от другите, да им искам оставките. Защото, такива неща съм видял, че ви е бедна фантазията. Пускал съм сигнали до прокуратурата, след като се махнах от там, бях заплашван да не разказвам какво съм видял и какво чул. Естествено, от прокуратурата няколко пъти излязоха с определение, че няма данни за извършено престъпление, тъй като те са овладяли и нея, затова Гешев трябва да си подаде оставката.”



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



МВР: Ето какво ще е различното при новите лични карти
Дата: 24/04, 09:46

Ето как Елена Йончева впечатлила Пеевски и заслужила подкрепата му в името на България
Дата: 24/04, 09:42

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 09:40

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 09:40

Познахте ли това 13-годишно момиченце от НРБ? Днес става на 85 години и е на върха на славата
Дата: 24/04, 09:39

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия