BESTOPE - Иновативна марка за Красота


Дата: 20/11, 18:10

Всяка жена иска да бъде привлекателна, да пленява и очарова със своята красота, да предизвика възхищение сред останалите. Независимо от възрастта й!
За мнозина това желание се събужда само преди празниците или други важни и значими събития. Много често жените забравят, че трябва да са красиви всеки ден. Все повече дами се оправдават с факта, че сутрин нямат достатъчно време, за да се приведат в очарователен вид. Всъщност не е необходимо толкова много. Просто трябва да полагате грижи за красотата си всеки ден и да използвате качествени продукти.
Ежедневната красота не означава кралски шик. Вашият външен вид трябва да е естествен, свеж и в никакъв случай да не прекалявате с грима. Каквито и да са обстоятелствата, едно момиче винаги трябва да изглежда добре поддържано, но никога като клоун.
За да заслепявате околните с Вашата красота през целия ден, започнете подготовката сутрин. Трябва да се погледнете в огледалото с усмивка и да си кажете, че сте красива. Ако често си казвате мили думи, с течение на времето ще забележите много положителни промени в себе си. Смейте се и се усмихвайте повече. Нищо не прави човек по-привлекателен от искрената лъчезарна усмивка и доброто настроение. А за останалото ще се погрижат професионалистите, от иновативната марка за красота и грим BESTOPE. Тя е основана през 2014 г., когато представя на пазара само 10 продукта, които бързо печелят любовта и уважението на жените. За много кратко време, Bestope се превръща в модна марка с перспектива, посветена на озаряването на женския свят. Марката предлага професионални, качествени и изключително ефективни инструменти за грим и красота.
Основната ценност на Bestope е: „Ценете времето си!“
Благодарение на продуктите, които предлага марката, всяка една жена може да се погрижи за външния си вид и да се чувства красива и харесвана.
Мисията на Bestope e да Ви помогне да постигнете страхотен външен вид, за кратко време!
Bestope предоставя пособия за красота, създадени по начин, по който да са ефективни и удобни не само за професионални гримьори, но и за начинаещи.
Комплекти четки за грим
За да подчертаете своята красота и да привличате погледите, трябва внимателно да изберете своята козметика и аксесоари за грим.
Основният инструмент, от който се нуждаете са четки за грим. Качествените четки ще свършат половината работа вместо вас и благодарение на тях, ще постигнете така желаните резултати.
Иновативната марка Bestope предлага на дамите страхотни комплекти от висококачествени четки за грим, които ще ви помогнат да нанесете перфектно вашия грим. Четките са с меки косъмчета и висока плътност. Подходящи са както за начинаещи гримьори, така и за професионален грим, а почистването им става много лесно.
С много любов и внимание към всички дами, марката е подбрала всички необходими видове четки за перфектен цялостен грим на лице. Благодарение на модерния си дизайн, те са един чудесен подарък за всяка дама.
Козметични огледала с LED осветление
Огледалото е най-важният аксесоар в живота на жената. То показва истинското, естествено отражение на човек. Едно от основните изисквания за правилното нанасяне на грима е доброто огледало.
Козметичните огледала са по-компактни и често имат определена степен на увеличение, което дава по-добра видимост при нанасяне на грим и други козметични процедури.
Огледалата с LED светлини обаче придобиват все по-голямо значение. Те могат да осветяват стаята до степен, която изглежда като дневна светлина. Това прави нанасянето на грим лесно и удобно.
Bestope предлага на своите очарователни клиентки красиви модели козметични огледала с естествени и меки светлини. Високата разделителна способност на стъклото е по-ясна и позволява по-добро изображение. Огледалната повърхност е проектирана с висококачествено покритие. Той е сертифициран от FCC, ROHS и CE.
Благодарение на яркото LED осветление и увеличение, вие ще може да нанесете перфектно своя грим и да постигнете очарователен външен вид.
Огледалата на марката Bestope имат 3 лупи, за да можете да видите по-ясно дори и най-малките детайли на вашето лице. Без проблем, ще може да нанесете идеално очна линия и сенки, както и да оформите веждите си.

Огледалата са с 21 броя вградени LED светлини, които се управляват от сензорен превключвател. По-продължителното задържане може да регулира яркостта. Това позволява перфектно осветяване върху лицето, дори и в по-тъмните или по-слабо осветени зони.

Огледалото за грим е настолно и може да се регулира свободно на 180 градуса. То е фиксирано под перфектен и удобен за виждане ъгъл. Компактните му размери го правят идеално за носене навсякъде с вас.
Очарователният му дизайн го прави страхотен подарък за всеки повод.
Пособия за лично ползване: Комплект инструменти за премахване на черни точки 
 
Черните точки са проблем, с който се сблъскват много момичета. Те могат да бъдат причинени от хормонални промени, тютюнопушене, любов към мазни храни и бързо хранене, заболявания на стомашно-чревния тракт, ендокринната система, дихателните пътища, неподходящи продукти за грижа за кожата и навика да докосвате лицето си с ръце през цялото време. Но хубавата новина е, че каквато и да е причината, тя може да бъде решена. Основното е да бъдете търпеливи и постоянни, както и да използвате подходящите козметични средства.
Марката Bestope предлага на дамите качествени инструменти, които помагат за лесното премахване на черни точки, акне и различни дефекти. Те могат да се използват от жени с всякакъв вид кожа, благодарение на покритието им от неръждаема стомана, което не предизвиква чувствителност.
Комплектът за премахване на черни точки съдържа различни полезни инструменти със специално разработени дръжки против приплъзване, които ви помагат да контролирате по-добре натиска по време на употреба. По този начин вие може да контролирате всяка стъпка, която правите, за да избегнете увреждане на кожата.
Инструментите за черни точки, които предлага
Bestope са безопасни, чисти и опаковани в метална кутия, която позволява лесно транспортиране и съхранение.
Те са страхотен подарък за всяка уважаваща себе си дама!

Всички продукти на марката BESTOPE, може да разгледате тук.
 
 
 
 
* публикация
 
 

 


 


 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Стартира футболна лига за ветерани 40+ във Варна
Дата: 28/03, 10:29

Путин твърди, че Русия няма план да напада Европа, както твърдеше и за Украйна
Дата: 28/03, 10:29

Алгафари: Големият проблем е колко време ще остане служебното правителство
Дата: 28/03, 10:28

Служителка на ДАИ си каза заплатата пред цяла България
Дата: 28/03, 10:24

Янаки Стоилов: Има повече аргументи изборите да се проведат на една и съща дата
Дата: 28/03, 10:21

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия