Изненада от любимото Варненско заведение за бързо хранене – Le Chef!


Дата: 20/11, 14:05

Едно от любимите заведения за бързо хранене в морската столица – Le Chef, ни изненада с нещо ново и тази година! Въпреки, че 2020 ни поднесе много и разнообразни емоции, стремежът на Le Chef да усмихва своите почитатели не се повлия от това и продължи да се развива, както в кухнята, така и като онлайн присъствие извън нея.

Спираме да Ви държим в напрежение и веднага споделяме каква е изненадата! А тя е нов грил сандвич, създаден с любов и афинитет към добрата комбинацията на вкусове, задоволяващи всеки рецептор! Името на новото попълнение в менюто е „Свинско бонфиле“, сандвич готов да бъде опитан от всеки, който го пожелае!

Съставките му са подбрани от шефовете на варненското гуру на сандвичите! Първата и основна част от новия грил сандвич е именно свинско бонфиле, мариновано и изпечено до достигане на пълна крехкост, казано по-просто – топи се в устата! Но това далеч не е най-специалното в сандвича, а самото му съчетание с паста аубержино, разлята по вътрешната страна на тортилата, пресните зеленчуци (зеле, домати, магданоз), хрупкавите кисели краставички, златистите пържени картофи, карамелизирания лук и не на последно място сосът айоли. Бихме го нарекли – „Магия завита в тортила“.

 

Ако искате да видите как точно се случва вълшебството, от Le Chef са ни  подготвили визуална презентация за това как точно протича приготвянето на новата звезда в менюто им.

 

За представянето на новия грил сандвич „Свинско бонфиле“, Le  Chef организира тридневна дегустация, която позволи на клиенти да опитат първи и да разкажат за своето преживяване. Опиталите дадоха своето мнение за новото попълнение, в менюто на Le Chef. Средната оценка в получената статистиката е 4,7/5. На въпроса „Бихте ли опитали отново?“, по-голямата част от анкетираните са отговорили положително. Дегустаторите дадоха разнообразни коментари, които Le Chef споделиха с нас, ето и някои от тях:

·  „Беше много вкусно! Мисля, че в новото меню ще се хареса на всички!“

·  „Изключително вкусен, със сигурност бих опитала отново!“

·  „Много добре! Бих повторил отново и отново!“

· „Вкусно е, но бих предпочела да е без лук!“

· „Хареса ми, но бих искала да е малко по-препечен!“

 

Освен, че се грижат никой да не остане гладен, Le Chef затвърждават слогана си „Food and Mood” като се развиват в социалните мрежи и винаги са в крак с тенденциите. За да получите още малко настроение в ежедневието си можете да посетите техният профил в популярната в последно време мрежа за видео споделяне TikTok. Ако и това не Ви е оправило настроението можете да ги последвате и в другите социални мрежи - Facebook и Instagram.

 

Уебсайт: https://lechef.bg

TikTok https://www.tiktok.com/@lechefbulgaria

Facebook https://www.facebook.com/LeChef.FoodAndMood/

Instagram https://www.instagram.com/lechefbulgaria/

 

* публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ремонт на жп прелез затваря общински път
Дата: 23/04, 21:00

Партньорката на Папи Ханс танцува с пукнато ребро в „Денсинг старс“
Дата: 23/04, 20:57

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 23/04, 20:50

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 23/04, 20:50

Държавата е готова да въведе безплатни тестове срещу коклюш
Дата: 23/04, 20:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия