Tarrly.BG е твоята платформа за стоки


Дата: 19/11, 10:39

Като един модерен човек, живеещ в бързо и динамично ежедневие, със сигурност, цениш все повече своето време. Особено свободното такова. Вследствие на този бърз такт на живота сме свикнали да оценяваме високо времето си и да искаме всичко да се случва бързо, лесно и на момента. Дори и пускането на обяви в Интернет. Вече е възможно само с няколко клика да откриеш или продадеш твоята стока. 

 

Независимо дали си в позицията на предлагащ стоки или търсиш определени предмети, Тарли е твоето онлайн място, в което да продаваш и пазаруваш всякакви стоки, които искаш да предложиш или от които се нуждаеш. През годините, може би, вече си използвал и други онлайн платформи за продажба/търсене на стоки, но нека накратко ти разкажем с какво се отличава нашата.

Предимства на Тарли като място за продажба и търсене на стоки

 

 

Да, добрата новина е, че при нас можеш да предложиш всичко, прецениш. С нас имаш възможност да създадеш и публикуваш бързо и лесно обяви. И то напълно безплатно! И без ограничение в броя обяви. Звучи невероятно, но това са фактите. Продавай на воля всички предмети и отправяй своите оферти към другите потребители, които търсят стоката, с която разполагаш. Ние ще те подкрепим в начинанието да осъществиш успешно своята продажба.

 

 

Реализирането на продажби в нашата онлайн платформа е изключително лесно, но също с лекота се случва и търсенето на стоки. Не е необходимо да се ровиш в хиляди обяви, напротив, с нас - написваш обявата за стоката, която искаш,  а търговците сами се свързват с теб. Ти преглеждаш техните предложения и избираш това, което е най-изгодно за теб. При този вариант на публикуване на обяви също нямаш ограничение, така че дерзай смело и купи всичко, което искаш.

 

 

Като всяко друго нещо и сключването на сделка е двустранен процес, при който и двете страни трябва да са удовлетворени. Благодарение на нашата опция за оставяне на оценки, винаги можеш да оставиш мнение за отсрещния потребител. Така, ако търговецът или купувачът е бил коректен -  ще поощриш неговото любезно отношение, а в случай че е бил нелюбезен или некоректен, ще имаш възможност да предупредиш и останалите потребители.

 

 

На финал, ако искаш да станеш част от голямото семейство на Тарли, е нужно да отделиш минута, за да се регистрираш. Регистрацията изисква попълването на стандартни полета като две имена, имейл, парола и отметка на графата, че си съгласен с нашите правила. Всичко е бързо, за да не губиш излишно време в дълги и сложни регистрации, а час по-скоро да се “срещнеш” с другите потребители.

 

И така, драги потребителю, не губи повече време в чудене. Впусни се в платформата ни, за да публикуваш обявата си за стока само с няколко клика. Не отлагай повече закупуването на желан предмет за дома, офиса или колата, защото нямаш време за търсене. Остави предложенията сами да те намерят.

Или пък, ако искаш да продаваш - добави своите вещи, за да достигнеш напълно безплатно до голям кръг от потенциални купувачи.

 

Тарли е платформата, която помага на потребителите да намерят точните стоки от правилните хора. Ние сме твоят надежден партньор в твоето търсене и предлагане. Харесай ни и във Facebook където ще намериш най-новите новини свързани с Тарли!

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 01:10

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 01:10

Силни снеговалежи в Австрия
Дата: 24/04, 00:50

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 00:50

До 24 градуса в сряда
Дата: 24/04, 00:33

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия