Радослав Бимбалов: За Борисов нещата отиват на лошо след локдауна. Ще излязат и гладните


Дата: 25/11, 21:48

Снимка: Булфото

Медийният експерт Радослав Бимбалов се изказа остро срещу правителството и премиера Бойко Борисов относно взетите мерки в борбата срещу разпространението на Ковид-19. Той говори по темата в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" по "Евроком".

"За премиера Бойко Борисов нещата отиват на лошо след локдауна, но мисля, че сме стигнали дъното на справянето с кризата. Понеже сме първи по смъртност в света, колко по-лошо може да стане и това едва ли ще се промени. В мига, в който видяхме, че ГЕРБ не подават оставка стана ясно, че те се готвят да организират и реализират изборите, за да ги спечелят. Това коментира маркетинговият експерт Радослав Бимбалов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Всички ни изненада гласуването за Велико народно събрание, както и самите депутати. Съвсем се доказа, че това е една пиратка хвърлена в пространството на демокрацията по изключително арогантен начин. Във връзка с това, дали Борисов би могъл да се оттегли, общо взето по средата на локдауна ще се падне горе-долу, понеже се очаква с този локдаун да се натрупа огромно недоволство и вече на улицата да излязат не просто недоволните, но и гладните", допълни Бимбалов.

"Локдауна е пореден популистки ход, с който се опитва да намали броя на недоволните. Тези мерки няма да сработят. Нищо чудно, Борисов да осъзнава, че го чака много тежък период в края на локдауна. И да се опита да се оттегли. Те ни вменяват вина от месеци. Ние сме все виновни. Борисов ходеше с маска най-много до горната му устна. Експертите от великия НОЩ тръгнаха с една паметна реч, тръгнаха с пръчката и забравиха за моркова. И непрекъснато ни обясняват, че ние сме виновни. Вменяването на вина е вече пътека, от която няма връщане назад", коментира той.

"По-добре да повтаряш Живков, отколкото Хитлер. До вчера ни говореха е добре да се излекуваме, за да можем да работим. Държа да кажа, че тези мерки трябваше да се вземат много отдавна. Да вземеш мерки ,значи да се предотвратиш нещо. Сега се опитват да ни замажат очите ни. Глупостта ще я усетим на гърба си. Не случайно Европа взе по-рано мерки, за да може да влезе в коледния цикъл", допълни той.

"Искам да знам как ваксините ще дойдат до нас, как ще се организира ваксинирането. В Гърция вече има такъв план. Не ме интересува бюджета за 2021 година. Той и без това ще се промени. Какъв е планът за ваксините?", каза още Бимбалов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 18:40

Ники Кънчев издаде голяма тайна за “Стани богат”
Дата: 28/03, 18:35

Хванаха въоръжен до зъби в Ямболско
Дата: 28/03, 18:15

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 18:10

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 18:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия