Влез в застрахователния бранш сега! Виж как!


Дата: 18/01, 06:47

Днес започва безплатен курс за брокер на застраховки в Бизнес Академи към Нет Ит.

На фона на пандемията COVID-19, докато някои индустрии регистрират спад, много други продължават да остават невредими и да показват обещаващи възможности за растеж. Един от тези сектори е именно застрахователният. 

Всяка година в България се сключват множество застраховки, както на физически, така и на юридически лица. Вземайки предвид броя на автомобили в България (малко под 4 млн.), може да се сметне, че само за застраховка „Гражданска отговорност“, която е задължителна при притежание на автомобил, оборотите възлизат на над 600 милиони лева. Общият премиен приход (постъпилите за застраховане пари) за 2020 година е в размер на милиарди левове. Видно е, че пазарът на общо застраховане е изцяло стабилен, въпреки цялостната икономическа стагнация, вследствие на COVID-19. Дори е в период на възход, тъй като бележи ръст в някои сектори на застраховането и са се внедрили нови застраховки, породени от нуждите на клиенти, след настъпване на пандемията. Това превръща професията на Застрахователният брокер в изключително адаптивна, надеждна и устойчива, дори и в трудни времена.  

Също така, с всяка следваща година, доверието в застрахователният бранш се покачва. Съгласно проведени анкети, за 76% от българите застраховките са вид сигурност, 68% считат, че застраховките спестяват бъдещи непредвидени разходи, а за 58% застраховките не са излишен разход. Следователно професията на Застрахователният брокер е една от най-престижните, ползва се с голямо доверие, ще бъде все по-търсена в бъдеще и не на последно място, е доста добре платена.

Ето защо Бизнес академията разработи обучение за Застрахователен брокер, което е разделено в 2 части. Още днес, 15.01.2021г. ще стартира първата част на курса - Застрахователен брокер – ниво 1, която е напълно безплатна. Този безплатен курс ви дава възможност да се запознаете отблизо с работата и предизвикателствата, с които се сблъсква един застрахователен брокер. Освен това ще добиете ясна представа за основните понятия, видовете застраховки, какво представлява застрахователен фонд и застрахователен риск. Занятията се провеждат в отдалечено присъствена форма – онлайн, като връзката с преподавателя е на живо.

В края на безплатното ниво, тези които желаят, се явяват на изпит, който се заплаща със символична такса и получават сертификат за преминалото обучение. Оценката от изпита ще служи за кандидатстване за професионалната програма (ниво 2), която е много по-задълбочена и подготвя участниците за практикуване на професията „ Застрахователен брокер“.

Професията на Застрахователният брокер е изключително интересна, вълнуваща, динамична и добре платена. Изграждате кариера, като същевременно ще допринесете за положителното развитие на живота на тези, на които помагате, чрез различни видове застраховки, отговарящи на техните нужди.

Включете се в безплатният курс „Застрахователен брокер – ниво 1“, организиран от Бизнес академията към Учебен център Нет Ит. Чрез него ще придобиете ясна представа за професията и ще разберете дали е подходяща за вас, без да рискувате финансови средства. Това е шансът ви за летящ старт в сектора. Запишете се още сега от тук.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Установени са всички контактни на починалите бебета с коклюш, обяви Ангел Кунчев
Дата: 19/04, 13:54

Корнелия Нинова: Ощетилите България с договора "Боташ" да върнат парите от джоба си
Дата: 19/04, 13:41

Правителството отпуска 30 милиона за градини, ясли, училища, читалища и храмове
Дата: 19/04, 13:22

Бет365 - Всичко за затварянето на залог
Дата: 19/04, 13:08

Депутатите отложиха с година либерализацията на пазара на електроенергия за битовите потребители
Дата: 19/04, 13:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия