Денислав Ангелов: Чакам си шанса и все някой ден ще спечеля мястото си в Черно море


Дата: 05/03, 09:44

Снимка: ПФК Черно море

"Чакам си шанса и все някой ден ще спечеля мястото си в Черно море". Това разкри пред Dsport младият нападател на Черно море Денислав Ангелов. Известен още като Сина на вятъра заради бързината си, той говори за загубата от ЦСКА за Купата, предстоящия мач с Арда, за новото попълнение Зе Гомеш и за желанието да се пребори за повиквателна за U21 на България.

"Да, преживяхме я тази загуба срещу ЦСКА. Трябва да я забравим. Отидохме за победа със самочувствие от победата над Берое у дома. Знаехме, че ще играят твърдо, че искат да спечелят купата. Все пак излязохме срещу ЦСКА.  Идват други мачове. Трябва се да се концентрираме върху този с Арда Кърджали за първенството.
Играли сме много пъти с Арда и сме ги били. Добър отбор са. Имат добри футболисти, силна атака. Прави впечатление един Спас Делев. Надявам се да спечелим и този мач срещу тях. Ще дадем най-доброто".
Запитан за това как прие привличането на централния нападател Зе Гомеш и дали се притеснява от сериозната конкуренция с него и Исмаил Иса, Денис Ангелов отвърна:
"Приех го съвсем нормално. Нормално е да има конкуренция, точно с такава растем и ставаме по-добри. Имам си моите цели и мечти. Ще се развивам и ще се боря за мястото си. Все някой ден ще си спечеля това място. Чакам си шанса и това е! 
Зе Гомеш е добър футболист и знае как да се пласира точно. Спокоен е пред гола. И на тренировки вкара. Видяхте, че на мача с Берое вкара хубав гол. Мина и изпревари Илиас Хасани. Това си е майсторско изпълнение. В националните гарнитури е бил важна част. И капитан е бил, и голове е вкарвал. Добър футболист с добра визитка. 
Дали съм се успокоил аз пред гола? Това ще го видим в мачовете , като си получа шанса. Старая се по всякакъв начин да съм спокоен пред гола. Аз искам да вкарвам много. Затова не съм спокоен. Дали съм по-бърз от Зе Гомеш? Трябва да го пробвам някой ден.
Разбира се, че искам да получа повиквателна за U21 на България. Искам да играя за България и ще дам всичко от себе си. Който ме познава, знае, че съм максималист ", каза борбеният нападател.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Облаци и по-ниски температури в четвъртък
Дата: 25/04, 04:00

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 03:10

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 03:10

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 03:00

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 25/04, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия