Акумулаторни залози - какво представляват и как да ги включим в играта си


Дата: 29/04, 09:00

Т.нар. “акумулаторни залози” са едни от най-търсените сред феновете на хазарта. В миналото, а и понастоящем, все още имаме навика да ги наричаме “залози тип права колонка”, тъй като реално те представляват именно това - определен брой срещи, които играем в колонка и търсим познаване на крайния им изход. В този текст ще говорим именно за този тип залози и защо те могат да бъдат истинско предизвикателство.

Да се залага винаги е по-интересно, когато го правим с бонус. Така можем да увеличим своята банка и да разполагаме с повече средства, с които да играем. В настоящия момент Bwin разполага с някои наистина апетитни оферти, а повече за тях можете да научите на следния линк: https://nostrabet.com/bwin-bonus-kod/.

 

Какво трябва да знаем за акумулаторните залози

Този тип залози не са особено трудни за разбиране, тъй като представляват възможно най-семпъл начин да играем. Акумулаторните залози представляват колонка, в която сме отбелязали предвиждания за няколко различни срещи или събития. Когато сме готови със своята селекция, умножаваме всички коефициенти, за да получим финална ставка, с която ще играем. Така можем да изчислим и каква би била печалбата ни, ако успеем да се поздравим с успех.

 

Какви обаче са опасностите при генерирането на подобен залог?

Както вероятно можете да се досетите, колкото повече събития сте добавили към своята колонка, толкова по-голям е шансът някой от тях да ви издъни. При акумулаторните залози практически нямате право на грешка, защото всяка една грешна прогноза проваля цялата колонка. Поради това трябва да сте внимателни да не добавяте твърде много срещи към колонката си. Нашият съвет е да се ограничите с максимум 3-4 събития, защото всяка една бройка над тази прави колонката наистина рискована.

 

Как да подберем събитията за акумулаторен залог?

В зависимост от риска, който сте готови да предприемете, трябва да внимавате какъв тип събития ще добавите към своята колонка. Както добре знаете, колкото по-високи са коефициентите на избраните срещи, толкова по-трудни са те за познаване. И следователно - рискът за неуспешна колонка се увеличава.

Ако искате да предприемете умерен риск, съветваме ви да не включвате в колонката си събития със ставки по-високи от 1.50. Те представляват значително по-висок риск, а когато играем и с няколко събития едновременно, рисковете стават още по-значителни.

В случай че искате да заложите по-голяма сума, акумулаторният ви залог трябва да бъде с дори по-ниски коефициенти. Да, по-малките ставки вещаят по-малка печалба, но ако заложената сума е значителна, тогава печалбата също ще бъде добра.

Ако сте новобранци в сферата на акумулаторните залози, а и в залозите като цяло, съветваме ви да бъдете по-внимателни в началото, за да не се разочаровате твърде бързо. При липса на опит или достатъчно умения, започнете с по-лесни срещи, които бихте имали по-голям шанс да познаете. Не се хвърляйте твърде бързо в дълбоките води, защото правата колонка крие някои рискове, които ще опознаете с натрупването на повече опит.

 

Заключение - струва ли си да играем акумулаторни залози?

Със сигурност правата колонка е един от любимите сегменти на играчите, когато става дума за спортни залози. Умножението на коефициентите прави възможностите за печалба отлични, стига да имаме достатъчно късмет да подберем правилните мачове. Това обаче не е най-лесното нещо, защото колкото повече събития имаме, толкова по-голям е шансът да направим грешна стъпка и да провалим колонката си. Същевременно рисковете са оправдани, защото акумулаторните залози могат да ни донесат апетитни печалби.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Испания: Реал може да представи Мбапе през август
Дата: 29/03, 06:00

Феноменален Гришо смачка Алкарас и е на полуфинал
Дата: 29/03, 05:48

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 05:20

Подадени са проекти за саниране на жилищни сгради по ПВУ за над 152 млн. лв.
Дата: 29/03, 05:001 Коментар

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 04:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия