Българските играчи могат да участват в турнир за експерти по Висша Лига


Дата: 29/04, 09:00

Висша Лига е не само най-гледаната и най-доходоносната, но и най-обичаната от футболните запалянковци лига, в която силите си мерят най-добрите английски отбори. Срещите са наистина зрелищни, играта е динамична, вълнението е голямо, а изненади не липсват. Ето защо букмейкъри като Winbet са открили начин да допринесат за цялостната емоция на всички фенове, които обичат, освен да гледат - и да залагат. Неслучайно това е и един от най-предпочитаните от българските потребители букмейкъри, който непрестанно се старае да усъвършенства своя каталог. Днес ще ви разкажем малко повече за офертата на Winbet, свързана с Premier League, a в Ефирбет с Уинбет бонус можете да откриете цялата необходима информация на едно място.

 

Какво представлява тази бонус игра и кой може да се включи в нея?

            Обичате да гледате футбол? Смятате, че имате достатъчно добри футболни познания или просто искате да пробвате късмета си? Тази игра е точно за вас! Winbet предлага на своите потребители различни видове залози всяка седмица, а играта е активна през целия сезон, докато тече шампионатът. Разбира се, операторът обръща специално внимание на по-оспорваните срещи, които предстоят и предлага на играчите възможност за участие в игри, чиито условия са всеки път указани, преди да заложите. Допускат се само единични залози, но не и множествени залози и системи. Играта не може да се комбинира с някои от другите функции, които Winbet предлага, затова не забравяйте внимателно да прочетете правилата.

            Завишените коефициенти, динамичните и различни условия и тръпката от това да правите залози на едно от най-големите футболни събития за годината са само част от причините, поради които не бива да пропускате тази възможност. Но ако искате едновременно със залозите си за срещите от Висшата лига да се впуснете и в други приключения, то Winbet ви дава тази възможност.

 

Какви други предложения със специални залози очакват клиентите на Winbet?

            Специалните залози в Winbet са може би една от най-интересните възможности, които компанията предлага на играчите. Бързите темпове, с които се развива платформата, определено ни кара да мислим, че занапред можем да очакваме още редица подобни атрактивни предложения.

Но какво всъщност им е специалното на тези залози? Представете си, че имате възможност да залагате на политика, шоубизнес и музика. Какви биха били вашите предположения? Кой ще спечели Оскар тази година? Какъв ще е изходът от дадени избори? Е, сега тази възможност е изцяло на разположение на потребителите на Winbet, които могат да открият най-различни пазари в секцията “Специални” след избирането на категория “Спорт”. Въпреки че някои от тези залози нямат нищо общо със спорта, начинът, по който те се извършват, е идентичен с този на спортните залози и именно затова най-вероятно букмейкърът ги е поставил там. Сега вече имате възможност да изпробвате своите знания и/или късмет и в малко по-нетрадиционни сфери. Затова не пропускайте да се възползвате от шанса да грабнете големи потенциални печалби.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мирела Веселинова: Делото на Петя Банкова ще падне в съда и отново ще ни осъдят в Страсбург
Дата: 16/04, 20:15

Отпускат държавна помощ за застраховане на селскостопанска продукция
Дата: 16/04, 20:00

Емил Радев: Политически спекуланти предричаха хиляди мигранти
Дата: 16/04, 20:00

Илияна Йотова: България се размина на косъм от безпрецедентна конституционна криза
Дата: 16/04, 19:59

Спартаклии вдъхнаха кураж на оперирания Емпие
Дата: 16/04, 19:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия