Мобилно приложение за залози? Ето защо това е топ опция за любителите на прогнозите


Дата: 11/05, 12:46

В зората на мобилните комуникации едва ли мнозина са си представяли, че един GSM може да се превърне в мини-компютър, чиито възможности далеч надхвърлят стандартните телефонни разговори и кратки съобщения. Днес вече плащаме сметките си през смартфона, резервираме си почивка, можем да водим видео комуникация по работни въпроси, можем да използваме навигацията при пътуване и т.н. А бързо развиваща се индустрия като тази на онлайн залозите впряга максимума от потенциала на технологиите, за да подобри максимално т.нар. User Experience.

 

Използването на бет365 приложение е достатъчно добър пример в това отношение. Мобилната апликация на букмейкъра дава пълен достъп до всички функционалности, които могат да се намерят и в уеб версията. Същевременно софтуерът работи бързо и леко, като “източва” пестеливо мобилните данни.

 

Специално за бет365 е добре да се знае, че компанията предлага различни приложения за отделните раздели. Може да се изтегли приложение само за спортни залози, ако потребителят не е заинтересован от казино категориите. Всъщноств тази апликация са включени и някои хазартни игри, но само малка част от това, което предлага операторът.

 

А конкретно за игра на покер в реално време изтеглянето и инсталирането на софтуер на бет365 всъщност е задължително условие. Само така почитателите на Тексас Холдем, както и на други разновидности на популярната игра с карти, могат да се присъединят към някоя от десетките и дори стотици виртуални стаи и да изпробват уменията и инстинкта си срещу противници от цял свят.

 

Могат ли да се гледат мачове през мобилна апликация?

 

Разбира се, че е възможно. Доста от разпространителите на телевизионни услуги вече предлагат тази възможност. Но такава опция е налична и при букмейкъри като бет365. В уебсайта на компанията в България могат да се наблюдават пряко редица футболни мачове и други спортни събития на живо всеки ден. Същата функционалност е налице и при използване на смартфон или таблет. Вторият вариант може да бъде дори по-удобен заради по-големия екран. Все пак трябва да се има предвид, че операторът излъчва само такива събития, за които има права на територията на страната. Освен това потребителите трябва да имат средства в сметката си или да са направили залог за поне 1 лев в рамките на последните 24 часа.

 

Имате контрол върху залозите, дори и да нямате възможност да ги следите

 

През мобилно приложение могат да се правят всякакви видове платени прогнози на спортни събития. Няколко докосвания до дисплея на смартфона и всичко е готово. Още един-два клика и следим безпроблемно как се развива събитието, което ни интересува. Понякога обаче нямаме възможност да си преглеждаме мобилното устройство на всеки 2-3 минути - имаме друга работа, шофираме, заети сме или просто забравяме. В такъв случай мобилната апликация отново може да ни бъде от полза. Заложили сме на даден мач, а когато бъде отбелязан гол, получаваме известие затова. Не е нужно да проверяваме. Или още по-добре - активирали сме опцията за автоматично Затваряне на залог в бет365. В такъв случай не е необходимо да следим как се развива мачът, всичко е програмирано и ако са спазени условията, кеш-аут ще бъде осъществен, без да се налага намеса от наша страна.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Регистрацията на инициативни комитети за изборите започва от 22 април
Дата: 20/04, 15:25

Калин Стоянов: Не обмислям вариант за нов главен секретар
Дата: 20/04, 15:12

Единият от шофьорите на катастрофиралия в Турция автобус е българин
Дата: 20/04, 15:00

Първата доставка на ядрено гориво от "Уестингхаус" пристигна в АЕЦ "Козлодуй"
Дата: 20/04, 14:503 Коментара

Радев: Предложението на Главчев е авангардно, в понеделник ще направим последен разговор
Дата: 20/04, 14:34

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия