Новият шеф в ГЕРБ проф. Ангелов: Никога няма да спра да бъда лекар, такъв оставам до гроб


Дата: 11/05, 18:49

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър БНТ

Проф. Костадин Ангелов, който вчера стана член на ГЕРБ, а днес влезе и в Изпълнителната комисия на партията, обяви дали смята да замрази лекарската си практика.

Никога няма да спра да бъда лекар, такъв оставам до гроб. Винаги съм искал да помагам на хората, сега мога да го правя с по-големи възможности, каза бившият здравен министър.

 

С днешните си решения ГЕРБ показа, че трябва да бъде променена, тоест всичко онова, което ни казаха хората, ние го чухме и днес беше направена, бих казал една генерална промяна в партията. Вие видяхте много нови лица, много млади умни и красиви българи, които искат да помогнат на нашата държава, които влязоха в редиците на партията, в нейните управителни органи и Изпълнителната комисия. Целият контролен съвет на ГЕРБ на практика е от млади членове, така че със сигурност мисля да кажа, че партията започва да работи активно с младите хора и за мен това е една много голяма кауза, защото през цялата си работа като изпълнителен директор на болницата, в която бях доскоро, Александровска, най-голямата ми гордост е отварянето на болницата към младите хора, младите специализанти, гласуването на доверие към тях. Аз се гордея с моите студенти. Смятам, че младите са най-големият капитал и се надявам младите да помогнат и на ГЕРБ да се представи по-успешно на другите избори, каза още в "Още от деня" по БНТ проф. Костадин Ангелов. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Карловско предупредиха населението за възможни наводнения
Дата: 18/04, 05:00

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 18/04, 04:50

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 04:50

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 04:20

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 04:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия