Palace Auto Varna 2021 E-Mobility – най-голямото събитие за електрифицирана мобилност започва днес


Дата: 18/06, 11:43

Днес, 18 юни, от 12 часа във Варна започва специализираното изложение за електрически, plug-in хибридни и хибридни превозни средства, Palace Auto Varna 2021 E-Mobility. Събитието, посветено изцяло на електрифицираната мобилност на бъдещето, ще се проведе до края на седмицата, като във всеки ден вратите му ще бъдат отворени от 11 ч. сутринта до 19 ч. вечерта. Домакин ще бъде Дворец на културата и спорта Варна – зала Младост.

Свои хибридни, plug-in хибридни или електрически автомобили в рамките на изложението ще покажат марките AUDI, CITROEN, FIAT, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MASERATI, OPEL, PEUGEOT, SKODA, SUZUKI, FORD, VOLKSWAGEN и TOYOTA.

Десетки са автомобилите, които ще бъдат показани за първи път пред родната публика на живо, а някои от тях са в продажба от съвсем скоро.

Безспорно най-голям интерес пораждат чисто електрическите модели. Такива ще можем да видим на щандовете на AUDI (E-TRON S), CITROEN (E-C4), FIAT (500 ELECTRIC), HYUNDAI (KONA ELECTRIC), KIA (E-NIRO), MAZDA (MX-30), OPEL (MOKKA-E, CORSA-E), PEUGEOT (E-2008, E-208), SKODA (ENYAQ IV) и VOLKSWAGEN (ID.3, ID.4).

На място ще научите повече за младия екип, който разработи първата българска електрически спортна кола KINETIK модел 27.

Куп хибридни возила от различен тип също ще могат да бъдат видени. Сред тях посетителите ще могат да се запознаят отблизо с редица plug-in (зареждащи се в мрежата), самозаредни и меки хибриди, каквито вече предлагат на практика всички компании.

Освен да се докоснат до автомобилите чрез статичната им експозиция, посетителите на Palace Auto Varna 2021 E-Mobility ще имат възможността да участват в организиран тест-драйв и демонстрации, за да видят и усетят следващото ниво на мобилност.

Официални партньори на събитието са Shell, УниКредит Лизинг и ЗК Лев Инс.

Входът за изложението струва 6 лв. при покупка на билет на място, а онлайн през мрежата на Eventim.bg пропускът е с цена от 5 лв. Продажбата на билети е вече в ход на този адрес.

Palace Auto Varna 2021 E-Mobility започва – очакваме ви!



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Станислав Балабанов: На Бойко Рашков няма да му се размине
Дата: 19/04, 18:33

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 18:30

Министрите на отбраната на страните-членки на НАТО потвърдиха ангажимента си за укрепване на отбраната на Украйна
Дата: 19/04, 18:22

Приемане на еврото е възможно по-късно през
Дата: 19/04, 18:101 Коментар

Стефан Димитров остава външен министър до указ на президента
Дата: 19/04, 18:002 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия