Стъки към репортер на бТВ: Ти си дошъл тука да се караш с нас


Дата: 18/06, 11:51

кадър ПИК, фейсбук

Горещите страсти, които се разразиха в спортното министерство, след като Станислав Недков - Стъки, и репортер на ПИК нахлуха без покана в министерския кабинет, се превнесоха и в коридорите на сградата. Този път спорът бе между репортер на бТВ и Стъки. Репортерът го помоли да уточни всъщност имал ли е среща с министъра или е нахлул в кабинета му без покана. 

В отговор Стъки му викна "Ти си дошъл да се караш с нас". И обясни, че бил поискал среща, но министерската секретарка му отказала.

"Знаем как отразявахте летните протести и тези, които хвърляха бомби по хората", заяде се още Недков с репортера на бТВ.

Резултатът от срещата със спортния министър е, че се доказа, че Стъки не е взел нито една стотинка държавни пари, те са били за федерацията на ММА. Това не е служебен кабинет, който решава проблемите на хората, а предизборен щаб на Румен Радев. Всеки ден се изнасят сигнали от правителството, които не могат да се докажат, но могат да се променят изборните резултати, коментира след краткия спор Недков. 

Ние не сме престъпници. Нито един от треньорите или членовете на ММА не са взели и една стотинка, ние го правим, за да помагаме на децата да прославят България. Заслужаваме уважение, а не унижение, посочи още Стъки.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.25-годишен мъж се удави в язовир "Голям Беглик", търсят го
Дата: 28/07, 20:02

Владимир Каролев посреща 60-ия си рожден ден на апаратна вентилация в реанимация
Дата: 28/07, 19:53

Доц. Чорбанов: Шоуто с ваксинацията на бившия премиер не беше добре направено и още по-малко безмислено
Дата: 28/07, 19:41

Търси се градинар
Дата: 28/07, 19:30

Крум Савов: Сълзите в очите на Божидар Андреев бяха, защото не спечели златния медал в памет на починалата дъщеря на треньора му
Дата: 28/07, 19:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия