Войната с вирусите е на път да приключи


Дата: 22/07, 04:40

Изобретиха „атомна бомба“ без аналог

На път сме най-накрая да спечелим войната срещу вирусите, съобщиха от „щаба“ си екип разработчици на ново поколение защита за организма. Иновативната и прецизна „атомна бомба“, наречена Tibanol (Тибанол), стига много по-далеч от всички досегашни опити за подкрепа на имунитета. Тя не действа „сама“ – подобно на добър пълководец, привлича на своя страна най-мъдрия си съюзник - самото тяло.
 
Клопка за вирусите
Естествено програмирано в еволюцията да оцелява, тялото ни най-добре знае как да насочи ресурсите си. Стига да ги има и стига те да покриват всеки „фланг“ на защита.
За първи път разполагаме с толкова добре обучена „машина“ за обезвреждане на заплахи. Tibanol успява да задейства едновременно всички реакции на организма за успешно справяне с агресорите: 1 – „подмамва“ вирусите и ги вкарва в клопка; 2 – там ги омаломощава, докато напълно се предадат; 3 – мобилизира тялото само да „обучи“ още от своите „войници“; 4 -  превръща самия организъм в жив „щит“.

Всичко на едно място

За да произведе тези реакции, Tibanol  разполага с „критична маса“ от специални съставки от целия спектър природни вещества, които подобряват работата на имунната система:

Безпрецедентната сила на майчиното мляко се доставя от висококачествената говежда коластра. Възможно най-близка до човешката, тя подсилва имунитета независимо от възрастта и неутрализира нашествениците. Редкият и ценен лактоферин, известен в медицината като „имунен фактор №1“, блокира свързването на вирусите с клетките на организма. Атаката е поета от бета-глюканът – той активира клетките, които прихващат и „изяждат“ бактерии, вируси и паразити и мобилизира клетките „войници“. Растителната подкрепа е поверена на естествените антибиотици и антисептици – джинджифилът и евкалиптовото масло. Задължителният прополис, щом говорим за имунитет, засилва производството на антитела, „изтрепва“ микробите, доставя ценните витамини А, В, С, D, Е и К, пантотенова киселина и аминокиселини. Витамините и минералите, допълнително вложени в Tibanol, са също внимателно подбрани – точно тези, които участват в изграждането на адекватен имунен отговор. Витамин D – „стабилизаторът“ на имунитета; витамин C – Великият антиоксидант; витамин А – „защитникът“ от първа линия; витамин B12 – „благодетелят“ на кръвта; селенът и цинкът – „пазителите“ на живите клетки и основни минерали за ефективна имунна реакция. И последно, но не по важност - рибеното масло. То възстановява баланса между омега-3 и омега-6 мастни киселини, като по този начин намалява риска от поява на възпалителни процеси. 
Чрез тази първа по рода си комбинация от биологично активни вещества Tibanol стимулира всички типове имунитет, подлежащи на въздействие, посредством различните групи неспецифични имуностимулатори. При подобна защита с пълно покритие, врагът няма никакъв шанс.
 
Не пропуска целта
Като бомба от ново поколение Tibanol не пропуска целта. За да са сигурни, че ценните съставки ще си свършат работата, разработчиците му изпреварват всички до тук поне с две крачки. Първо предварително разтварят спасителните вещества в масло (за пълно улеснение на тялото), а после избират технологията DUOCAPTM – затваряне на веществата в две капсули една в друга. Тъкмо това прави „бомбата“ още по-смъртоносна за вирусите, защото съставките се освобождават поетапно и действат директно на мястото, за което са предвидени. В резултат приемът само на 1 капсула дневно осигурява необходимото за нормалната работа на имунната система.
 
Първата „война“ без „цивилни жертви“
Tibanol повежда битка срещу вирусите, но за разлика от истинската война, унищожаването на „враговете“ става без „цивилни жертви“. Дори напротив – добрите „войници“ стават много повече. Това веднага се отразява на засилените нива на защита на организма, който е в състояние да отблъсне вирусите още при самата среща с тях.
За сезонна подкрепа на организма Tibanol се приема 10 дни в месеца по 1 капсула дневно, като тази схема трябва да се прилага поне 3 месеца. При вече възникнал проблем – 30 дни непрекъснат прием, след което е добре да се направи поне 3 месеца поддържаща терапия от по 10 дни прием на Tibanol.
Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.
Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>
 
 
Източник: Tibanol
 
* публикация
 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Румен Радев: Опциите за служебен премиер са изключително стеснени
Дата: 29/03, 11:421 Коментар

Важна промяна за собствениците на земи
Дата: 29/03, 11:35

1,281 милиона лева от тотото с хитър трик удари някой от този български град
Дата: 29/03, 11:21

Силви отвърна на бруталните атаки на дамите в „Ергенът“
Дата: 29/03, 11:21

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 11:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия