Сграда МЛАДОСТ посрещна своите собственици с незабравим празник


Дата: 31/07, 17:30

Денят, в който прекрачиш прага на новия си дом, винаги е назабравим. „Явор” АД и „Интерком Груп“ ООД превърнаха официалното откриване на новата си сграда МЛАДОСТ в едноименния варненски район в истинско тържество с много емоция и изненади за новодомците. С освещаването на впечатляващото здание от отец Добромир и мъдрите му думи, с томболата, донесла много желани и щедри подаръци, между които и 50-инчов телевизор Samsung и разбира се със звездните изпълнения на певеца Любо Киров, празникът със сигурност ще се запомни от всички присъстващи.
Сграда МЛАДОСТ е дело на арх. Мирослав Сталев, който за съжаление не е вече между нас. Изпълнител на строежа е фирма „Перинов и синове“ ЕООД. При първата копка в основата ѝ бяха поставени 3 камъка, носещи щастие, късмет и благоденствие на собствениците. В една от колоните на сграда МЛАДОСТ, изпълнителният директор на „Явор“ АД – г-н Мирослав Манолов вложи сребърна монета, подарък от инж. Евгений Перинов – собственик на фирмата строител. На монетата са изписани 6 пожелания: дълг, родолюбие, достойнство, мъдрост, сила и красота.
Сграда МЛАДОСТ с адрес бул. "Република" № 58 е разположена в дворно място с площ 5 300 кв. м и е с общо РЗП 17 400 кв. м., от които 13 100 кв. м. – надземно и 4 300 кв. м - сутерен. Състои се от три жилищни секции. Едната с два входа – съответно на осем и девет етажа, другите две - с по един вход на седем етажа. На партера са разположени четири търговски помещения. Общо 152 семейства откриха своя мечтан дом.
Предимство на сградата освен удобното местоположение в изключително комуникативния квартал „Младост”, са висококачествените материали и технологии, използвани в строителството. Сградата е специфична с фасадния си пакет, включващ водоотблъскваща  хастарна мазилка, стъклена вата и минерална мазилка най-висок клас като финишно покритие, както и с шумоизолацията, която е поставена на подовете на апартаментите.
„Благодаря на „Явор” АД, че продължават да разкрасяват район „Младост”, това каза по време на церемонията районният кмет Христо Христов, кръстник на новата сграда. Той поднесе на новодомците и новината, че в непосредствена близост е планираното строителство на нов храм, който ще внесе още духовна светлина в живота на обитателите ѝ и на близките квартали. След това районният кмет се включи в прерязването на лентата, заедно със заместник кмета на Община Варна – г-н Пейчо Пейчев, г-н Светослав Миладинов – член на СД на Явор АД, изпълнителния директор на дружеството – г-н Мирослав Манолов и инж. Евгений Перинов – собственик на фирмата строител.
„Явор“ АД и неговият собственик „Интерком Груп“ ООД са добре познати във Варненския строителен бранш със своя безупречен имидж и коректност към своите клиенти. Интересът към проектите на „Явор“ АД е огромен и апартаментите се продават много преди започване на строителството.
Портфолиото на дружеството включва 117 000 кв. м построена жилищна РЗП, 9 200 кв. м РЗП с обществено предназначение, както и най-новия им проект, който стартира до месец - сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН в ж.к. Чайка във Варна с РЗП 16 600 кв. м.
Многофункционална сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН се намира в близост до ДКЦ Чайка (Курортна Поликлиника),  на 3 минути пешеходно разстояние от Морската градина и Делфинариума. Имотът, в който ще бъде построена сградата е с големина 3320 кв. м. Визията на ИНФИНИТИ ГРИЙН е стилна и впечатляваща. Концепцията при определяне  обема на сградата и ситуирането и в парцела е съобразена с местоположението на сегашните и бъдещи околни сгради, така че да се постигнат възможно най-добрите изложения на обектите, както и избягване на близост и засенчване от околните сгради. От по-високите етажи се разкрива уникална морска панорама и обширна красива градска гледка.
Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, самостоятелни обекти с нежилищно предназначение и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Продажбата на апартаменти ще започне през Септември тази година.
Информация за всички проекти на „Явор“ АД може да получите в офиса на отдел „Продажби“ на бул. Република 117 (Търговски център „Явор“) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: office2@yavorad.com или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.
*публикация


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Арестуваха жена, разпространявала фентанил във Варна
Дата: 19/04, 14:24

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 14:10

Синдикат "Образование" предложи на МОН 2 май да е неучебен ден
Дата: 19/04, 14:09

Установени са всички контактни на починалите бебета с коклюш, обяви Ангел Кунчев
Дата: 19/04, 13:54

Корнелия Нинова: Ощетилите България с договора "Боташ" да върнат парите от джоба си
Дата: 19/04, 13:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия