Борисов: Асен Василев е мошеник, Кирил Петков иска да източи ББР, Румен Радев ще падне


Дата: 02/08, 18:45

кадър Фейсбук/Бойко Борисов

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

"Ще влезем и ще гласуваме против. ГЕРБ искаме да сме различни, ако народа иска да помагаме ще помагаме, както сме го правили и преди", така лидерът на партията Бойко Борисов обясни какво ще е поведението на депутатите му при гласуване на правителството на ИТН в Народното събрание. Бившият премиер се включи пряко от село Губеш на страницата си във Фейсбук.

Във видеото Борисов коментира, че служебният министър на финансите Асен Василев е "на пръв поглед много интелигентен, но мошеник“. Той нападна директно и министъра на икономиката Кирил Петков: "Аз разбирам какво му е на икономическия, че не може да източи ББР".

"Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, скараха се и не знам как ще се оправят“, допълни Борисов". Той прогнозира също, че ще има нови избори.

"Румен Радев е основния виновник за всичко това, така разедини всички, че никой не си говори с никой. Корнелия няма полезен ход, освен да подкрепя. Аз дойдох тук да видя дали всичко е направено както сме обещали. Нека да видим и другите, ако е направена другата къща от Румен Радев добре, а той не се вясва тук, хората дъжда ще ги удави, а той на опера отива“, коментира още Борисов при посещението си в Губеш.

 

 

Лидерът на ГЕРБ допълни, че цялата държава е в хаос, благодарение на кръстника Румен Радев.

„Бежанците в момента, след като започнаха да се изтеглят войските от Афганистан, а МВР се занимава да ходи при жената на кмета. Финансова, икономическа криза, ковид вълна, мигранска криза. Аз разбирам какво му е на икономическия, че не може да източи ББР. Утре решаваме, нито ще ги подкрепяме, нито ще им гласуваме. Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, скараха се и не знам как ще се оправят“, допълни Борисов. Той подчерта, че партиите така са се изпокарали, че отиваме на нови избори и още 100 милиона лева.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 06:10

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 06:10

В Полша задържаха мъж, заподозрян в подпомагане на нападение срещу Зеленски
Дата: 19/04, 06:00

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 05:30

Ректората на Софийския университет се нуждае от спешен ремонт
Дата: 19/04, 05:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия