Сашо Кадиев наби Кедъра преди да влязат в студиото на бТВ


Дата: 09/05, 11:19

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Сашо Кадиев нахлу в студиото на „Преди обед“, докато Яна Донева обсъждаше с гост коментаторите си случващото се в „Ергенът“.

Яна помоли Сашо да коментира поведението на 34-годишната Надежда, която е оставила 7-годишното си дете само навън, за да потърси любовта в романтичното риалити.

Една жена все пак има нужда да й се случват и на нея хубави неща в живота, да преживява неща, дали ще е свързано с работа, дали със живот. Значи, нашите майки имат право, разбира се, на собствен живот, започна той.

От друга страна човекът е разкъсан между две решения, дали да бъде щастлив той или да бъдат щастливи двете заедно с детето, добави Сашо.

Според мен жените на 30 и няколко години, за тях темата не трябва да е за някакви последни влакове, и че те са на ръба на живота на пропастта, и че най-хубавото си отива. Случват се какви ли не любовни истории на хора на 50, 60 и 70 години, каза още по бТВ Кадиев.

Нагласата им е грешна, това са млади жени, прекрасни. Смисълът не е да бъдеш партньор с някой, а да се чувстваш добре. Ние не можем да съдим една жена, защото е решила да получи неща за себе си далеч от своето дете, коментира той.

След като Сашо бе запитан от Яна дали любимата му жена навива сърми, той обяви и голяма новина в личен план.

Питах я дали прави сърми, но не получих отговор. Затова реших да се върнем в Кокаляне и ще строим къща, за да сме сме по-близо до майка, и тя да ни готви, да ни пере и да помага. Казвам го сериозно, ще строим къща, обяви Сашо Кадиев.

Последният ще се ожени за приятелката си след три месеца.

Малко след това в студиото влязоха Камен Алипиев и Александра Сърчаджиева.

Кедъра призна, че понеже често млати Кадиев в „Аз обичам, България“, той го е набил преди да влязат в студиото и сега е малко подут.

Защото ме бие, му забих един, потвърди Сашо.

Вие, разбрахте ли какво новина произведохте сега, ще я четем следобед по сайтове с определен цвят: Александър Кадиев наби Кедъра, включи се в разговора и Деси Стоянова.  



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 06:10

Облачно в понеделник
Дата: 20/05, 04:00

Юрген Клоп се сбогува с феновете на Ливърпул
Дата: 20/05, 02:10

Реал (Мадрид) допусна равенство, след като водеше с 4:1
Дата: 20/05, 01:07

На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 20/05, 00:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия