Как да отслабнем със здравословно смути през 2019 година


Дата: 22/02, 13:53

Чувствате се подути и имате нужда от прочистване, за да свалите наддаденото тегло? Зелените смутитa, познати още като детокс смутита или смутита за сваляне на килограми, са не само вкусни, но и отличен начин да премахнете токсините от тялото си, отслабвайки бързо особено след празниците.

Типичното детокс смути включва редица свежи плодове и зеленчуци, пълни с фибри, хранителни съставки, антиоксиданти и други полезни вещества за здравето. Те могат да се борят с възпаления и в същото време да освежават тялото ви. Ниски са на калории и въглехидрати, славейки се като храна, която помага за горенето на мазнини. Заради големия процент вода в детокс смутитата, те ще ви помогнат да останете хидратирани и ще подпомогнат бързината на метаболизма ви. Вкарването на това смути в диетата ви може да ви даде множество здравословни ползи – независимо дали искате да свалите килограми, да се прочистите от токсините или просто да си подобрите физическото състояние.

Цитрусовите плодове като лимоните са добре известни с детоксикиращите си качества. Те помагат за естественото прочистване на черния дроб. Богати са на Витамин С, който помага на черния дроб в продуцирането на глутатион, майката на всички антиоксиданти. Цитрусовата киселина в тези плодове ви помага да загубите килограми и също така да премахнете нежеланите камъни в бъбреците.

Зеленолистните зеленчуци като зелето, изпълват тялото с фибри и хлорофил, като и двете съставки са много полезни за естествената детоксикация на тялото и отслабването. Сходно, краставиците също имат доста фибри и са богати на вода, като така вие оставате заситени за по-дълго, което може да намали броя калории, които поемате и да генерира загуба на тегло. Краставицата също така е детоксикиращ агент и може да предотврати издуване на корема.

Зелените ябълки са плод с много фибри, който ви кара да се чувствате нахранени с по-малко калории. Изследвания показват, че определени типове полифеноли могат да бъдат открити именно в ябълките, стимулирайки отслабването.

Ето и как да си направите детокс смути с лимони, зеле, зелена ябълка и краставици, за да стимулирате отслабване след тежкия празничен период.

Състав:

1 ч.ч. вода

Половинка лимон, само сока

1 ч.ч. къдраво зеле, с премахнати стръкове

1 зелена ябълка (необелена, но нарязана)

1 ч.ч. нарязана краставица

Няма да ви трябва мед за това смути, тъй като то си е натурално сладко.

Комбинирайте всичките съставки в нутрибулет и миксирайте до хомогенна смес. Може да добавите вода при желание.

 

* публикация

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Даниел Лорер: Наблюдаваме една игра между Радев и ГЕРБ
Дата: 20/04, 12:28

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 20/04, 12:20

Вътрешният министър: Тенчо Тенев е бил редовен гост на вечеринките на Рашков
Дата: 20/04, 12:15

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 20/04, 12:01

Заловиха много хероин на ГКПП "Капитан Андреево"
Дата: 20/04, 11:531 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия