Последни промоции от Явор АД


Дата: 20/02, 15:00

Само до края на месец Февруари, Варненския инвеститор в строителството Явор АД предлага на своите клиенти, изключителни намаления на цените на апартаментите в Сграда МЛАДОСТ. и Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА.

Един от текущите проекти на компанията е сграда „Младост“, чието строителство започна в края на миналата година. Сградата се състои от три жилищни входа, с много комуникативна и удобна локация в сърцето на ж.к. Младост, гр. Варна, в близост до супермаркети, молове, медицински центрове и училища.

 

Комплекс „Бриз Панорама“ е с РЗП от 15 000 кв. м. Жилищната сграда разполага с дворно място от 2 декара, с богато озеленяване, без достъп на автомобили. За живущите в комплекса е предвидено мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю. Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, така че нищо да не спира погледа във всички посоки. Към момента за комплекса има издаден Акт 15 и съвсем скоро предстои пускането му в експлоатация. Като финални продажби в комплекса, „Явор“ АД предлага едни от най-хубавите си тристайни и четиристайни апартаменти с невероятна панорамна гледка към града и към морето на промоционални цени до 01.03.2019г.

 

 

Освен това, цените на всички жилища в Жилищен комплекс АЗИМУТ остават много изгодни до 20 Март.

Жилищен комплекс Азимут е новият проект на Явор АД –предизвика изключителен интерес от страна на клиентите. Над една трета от жилищата вече са продадени. Възползвайте се от атрактивните цени преди старта на строителството. Комплексът ще се състои от две пететажни жилищни сгради, басейн с размери 10м на 16м с голяма зона за релакс и детска площадка, разположени в 5 дка богато озеленено дворно място. Основното предимство на проекта ще бъдат красивата визия, безкомпромисното качество на изпълнението и вложените материали, както и може би най-важното - спиращата дъха морска панорама от кота терен. Годишната такса за поддръжка ще е в размер на 650лв. за тристаен апартамент и 500 лв. – за двустаен, тя ще е упомената и в договора за покупка на жилище. Всеки апартамент, независимо от етажа, ще разполага с просторна дневна, прекрасна морска панорама и обширна тераса. Осигурени са достатъчен брой закрити паркоместа и гаражи за живеещите в комплекса, както и външни паркоместа за техните гости.

Възползвайте се от ексклузивните намаления!

www.yavorad.com

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 05:10

Предупреждение за интензивни валежи на места в събота
Дата: 20/04, 04:00

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 20/04, 03:50

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 20/04, 03:50

Валери Божинов облича отново екипа на Етър
Дата: 20/04, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия