Рекорден брой населени места ще посетят специалистите на ЕНЕРГО-ПРО в първия за 2019 година етап на кампанията за изнесени офиси


Дата: 12/04, 09:14

През следващата седмица започва първият за 2019 година етап на проекта на ЕНЕРГО-ПРО „Изнесени офисив услуга на клиентите на компанията. Инициативата, която стартира преди 6 години, е дала възможност на хиляди потребители на електроенергия в Североизточна България да ползват услугите на компанията без да се налага да посещават някой от центровете за обслужване. Първите за тази година изнесени офиси ще бъдат в област Велико Търново, като в рамките на две седмици специалистите на ЕНЕРГО-ПРО ще посетят общо 36 малки населени места на територията на областта.

В мобилните приемни клиентите могат да ползват голяма част от услугите, предлагани от компанията, като по този начин спестят време и средства за пътуване до съответния областен или общински град, където ЕНЕРГО-ПРО има постоянно функциониращи центрове за обслужване на клиенти. Всеки посетител на изнесен офис има възможност да подаде документи за смяна на титуляр на партидата, да заяви и ползва безкасови услуги, да получи консултация по процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа, да зададе своите въпроси относно електроснабдяването и да подаде актуална информация за данните си за кореспонденция. При посещението си е необходимо клиентът да предостави на специалистите на ЕНЕРГО-ПРО документ за самоличност и документ за собственост на имота.

Пълният списък на населените места, които ще бъдат посетени в периода 15-25 април, както и графикът за провеждането на изнесените офиси, е публикуван в интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 22:00

Експерт пресметна: Това, че не сме в сухопътния Шенген бърка в джоба на всеки българин
Дата: 18/04, 21:51

Разочарование за Ромина Тасевска в "Хелс кичън"
Дата: 18/04, 21:49

Двама мъже откраднаха 22 глави добитък от ферма във Врачанско
Дата: 18/04, 21:401 Коментар

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 21:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия