Търсите абитуриентски или сватбен костюм? Българската марка NIKOLA GIOKA предлага голямо разнообразие на достъпни цени


Дата: 21/04, 15:12

След малко повече от месец стотици ученици ще чуят последния звънец и ще се отправят към новите предизвикателства в живота. Любовта пък ще накара много мъже да кажат "да" на своите половинки. Абитуриентският бал и сватбеното тържество са едни от най-хубавите поводи и за тях трябва да изглеждаме елегантно в модерен костюм.

Една утвърдила се повече от 25 години на българския пазар марка ще ви помогне в правилния избор. Става дума за облеклата на NIKOLA GIOKA.

Магазинът е в самия център на морската столица Варна - на бул. "Княз Борис I" 6. Там ще намерите богат избор от костюми, сака, панталони, ризи, вратовръзки и др. Те се проектират и изработват по собствени модели и кройки на дизайнера Никола Джиока, който се занимава с тази дейност повече от 35 години.

Важно е да се отбележи, че облеклата с марката NIKOLA GIOKA са от естествени материи като вълна, коприна, лен, памук и др. В магазина можете да намерите мъжки костюми за всякакви поводи и с различна насоченост - всекидневни, строго официални, спортно-елегантни, класически и др. 

Професионалистите от българската модна линия се стараят всеки клиент да изглежда уникално и да е различен от другите.

"Клиентът трябва да е не само добре облечен, а да изглежда перфектно!", категоричен е Никола Джиока. Когато се налага, в магазина  се извършват и корекции на облеклата.

Обслужването е професионално, като персоналът, ще ви посрещне, ще подходи индивидуално към вас - ще ви даде съвет, ще предложи подходящата комбинация между риза, вратовръзка, сако и панталон, докато намерите идеалният за вас вариант. 

"Искаме да отговорим по най-добрия начин на изискванията на нашите клиенти, като на всеки се обръща специално внимание при подбор на модел, кройка и аксесоари. Те получават професионално и персонализирано обслужване. Никога не сме си поставяли за цел да излъжем някого, а със съветите и консултацията при избора му, да направим така, че клиентът да остане доволен", категорични са от NIKOLA GIOKA.

За контакти:
Адрес: Варна, бул. “Княз Борис” 6
Телефон: 0897 01 66 91
e-mail: miki1991@abv.bg
www.nikolagioka.com
Работно време: от понеделник до събота - 10.00  до 19.00 ч.,  неделя - 10.00 до 17.00 ч.

* реклама

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Карловско предупредиха населението за възможни наводнения
Дата: 18/04, 05:00

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 18/04, 04:50

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 04:50

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 04:20

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 04:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия