Експерт по езика на тялото срази ревящата Тереза Мей


Дата: 25/05, 18:45

Новината за оставката на британския премиер Тереза Мей обиколи вчера целия свят. Самата Мей съобщи, че се оттегля по време в емоционално изявление, в което със сълзи на очи каза, че наистина положила всички усилия за Брекзит, но явно това не е било достатъчно.


Същевременно Мей каза, че е горда да служи на обичната си земя. Почти никой не остана безразличен към изявлението на Мей и май всички повярваха колко искрена е тя. 

Но нещата не стоят точно така, смята експертът по езика на тялото Джуди Джеймс, пише Mirror.

Мей заявява, че ще остане начело на правителството, докато консерваторите не намерят неин заместник, който същевременно да стане и шеф на кабинета. 

Касае се за около две седмици, по време на които Мей ще се срещне и с американския президент Доналд Тръмп.

Повече от колкото думите й, направи впечатление начинът, по който Мей съобщи новината за оттеглянето си. 

Личеше си, че е развълнувана а към края трудно сдържаше сълзите си. И то точно в момента, в който заговори за Брекзит, защото излизането на Великобритания от ЕС бе основната цел, която Мей като премиер трябваше да изпълни, но това така и не стана. 

Джуди Джеймс опитва да разтълкува езика на тялото на Тереза Мей, докато съобщава за оставката си. 
Според нея тя се е опитвала да се покаже като силна жена с човешки черти, но може да се прочете и много повече - истинското й мнение за оттеглянето от властта. 

"Мърдането на устните й преди да започне да говори означава, че по никакъв начин не иска да си тръгне. Докато произнася "направих каквото мжах", има спокоен глас и кима с глава", описва впечатленията си експертката. 

"Паузата, която прави, преди да произнесе "в интерес на държавата" показва първото емоционално разколебаване. Мнението й по отношение на това дали Брекзит ще успее, е много ясно от кимването й с глава, вижда се, че саркастично казва на наследника си - желая ти много щастие, ще ти трябва", твърди Джуди Джеймс.

"В момента, в който говори за чест, тя преглъща сълзите си. Връща си силата в пасажа за прекрасното бъдеще на Великобритания, но след това отново започва да се вълнува и показва емоция. Заговаряйки за гордостта, прави пауза, което означава, че изпитва чувства, различни от показваното. И пак се връща на честта - тема, която очевидно я вълнува много."

"Опитва се да го преодолее с леко завъртане на главата, но когато казва, че е втората след Маргарет Татчър жена - премиер, усмивката й изглежда насилена, принудена. Левият ъгъл на устните й е смъкнат надолу, а веждите й са събрани. Ясно е, че в този момент явно губи контрол и това не й е приятно", разкрива експертът по речта на тялото. 

"Възможно е това да са били сълзи на самосъжаление, но последните й думи показват, че е основно гневна на обкръжението си... искала е нарочно да изглежда емоционално, но всъщност е недоволна, че трябва да се оттегля", убедена е Джуди Джеймс.

Превод: Блиц



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Овощари прогнозират добра реколта от череши, но липсват работници
Дата: 16/04, 18:24

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 16/04, 18:20

Огромен провал на Илон Мъск: Спират доставките новата "Тесла" и съкращават десетки хиляди
Дата: 16/04, 18:18

Експерт направи сензационни разкрития за корупцията в България
Дата: 16/04, 18:055 Коментара

Шефка на пекарна: Козунакът може да стигне 200 лева
Дата: 16/04, 18:049 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия