Шефът на склада, който се запали край Дупница: Това не може да пламне от слънцето


Дата: 14/08, 07:47

Редактор: Виолета Иванова

e-mail: violeta_ivanova_petel.bg@abv.bg

Собственикът на склада, който се запали край автомагистрала "Струма" - Кольо Илиев, разкри в ефира на "Нова телевизия", че смята, че палежът е умишлен.

Както е известно, в община Дупница обявиха частично бедствено положение заради пожар  на натрупани различни по вид отпадъци под мост на автомагистрала "Струма". Пожарът, избухнал към 17.20 часа в склад на предприятието за преработка и изкупуване на вторични суровини, е обхванал основите на моста на автомагистрала "Струма" на изхода на града

"От няколко години са разположени тук материалите. Покрай нашите материали хората мислеха това за сметище и хвърляха какви ли не боклуци - гуми и други неща. Вчера някой хвърли нещо от магистралата и стана това неприятно нещо. Ние сега ще носим негатива.Дали чувствам вина от моя страна? Може би, че не можахме да опазим и пожара беше много лош, че не можахме да го локализираме веднага, ние бяхме на самото място, но това запалителното беше много силно. Материалите не са опасни - суровини, които не предизвикват никакъв интерес. Опаковките от лекарствата са на съвсем друго място. Полиетилени, хартии. Това така лесно не може да се запали, не може да е от слънцето", категоричен бе той.

"Да, ще вършим и занапред нашата дейност. Тук работят много хора и продължаваме. Материалите отиват в ТЕЦ Бобовдол, но и те там са препълнени в момента", завърши Илиев.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 03:20

На 19 април рожден ден има Цветан Недялков
Дата: 19/04, 03:00

Започна кампанията за парламентарните избори в Северна Македония
Дата: 19/04, 02:30

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 02:20

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 01:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия