Тайната градина на „Къщата на Ви” връща към спомени от детството и сбъдва мечтите на влюбените!


Дата: 23/08, 14:27

„Къщата на Ви” е утвърдено място във Варна за съчетаване на отлична храна, гостоприемна атмосфера и професионално обслужване.

Това не е още един ресторант във Варна, а различно заведение със своя индивидуалност и необичаен дух, изтъкан от хармонията и деликатността на домашния уют.

Лятото зове към вълшебната тайна градина, сгушена сред оазис от зеленина. С автентичния си облик и разнообразие от вкусна храна тя се е превърнала в предпочитано и съкровено място на варненци и гостите на морската столица. 

Множеството фенери по дърветата приканват към сладки приказки и обгръщат посетителите на този образцов дом като в любимо семейно одеало. Клиентите си припомнят и желаят както в детството, а влюбените двойки чертят емоционално своите планове и мечти за бъдещето.

А какво да кажем за обедното меню на Зеления остров? Естети и посетители са единодушни, че е сред най-добрите и оригинални във Варна, така че за нищо на света не го пропускайте в любимите часове на релакс. Всеки ден то е различно и апетитно, ще изненада и прикове най-капризните вкусове и.. при това на разумни цени.

Това, което отличава „Къщата на Ви”, са авторските рецепти за вкусна храна, които я правят непостижима за всички други заведения.

Сирената са фермерски и свежи с доставка на прясна биволска моцарела бурата и пресносолно българско биволско сирене. Месните продукти са от най-добрата месарница в града и произведени специално за ресторанта.

Единствено в Тайната градина на Ви може да опитате храна, различна от всяко друго място. Морските предложения са свежи, оригинални и с незабравим вкус. Препоръчваме Ви да опитате „Морската яхния на Ви“, Морското ризото с фенел, миди, скариди и калмари или мидените шишчета върху лимоново ризото с шафран.  

Екипът на ресторанта се гордее с това, че е препоръчано заведение в репортажа на най-популярния германски блог за туризъм на Янине Анен. Тя описва „Къщата на Ви“ с думите „Kuchens Himmel” или „Рай на сладкишите“, затова непременно опитайте баклава чийз кейк, семифредо с рози и шам фъстък или кокосова панакота с ягодово сорбе.

Влезте в Тайната градина, отпуснете се и се отдайте на красиви планове и удивителните часове, които предстоят!

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. „Драгоман” №18

Тел.: 0895 241 090

e-mail: kashtatanaVi@abv.bg

Фейсбук: Къщата на Ви

www.kashtatanavi.com

--

*реклама



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Арести в Германия за подготовка на саботаж във военни бази и шпионаж в полза на Русия
Дата: 18/04, 16:50

Ало-измамници се представят за служители на БНБ
Дата: 18/04, 16:50

Българите прекаляват все повече с месото и колбасите, намалиха хляба и киселото мляко
Дата: 18/04, 16:39

Мая Манолова напусна "Левицата"
Дата: 18/04, 16:36

Варна вдига нов символ за 78 милиона лева
Дата: 18/04, 16:291 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия