Роналдо се разплака заради думи на покойния си баща


Дата: 16/09, 15:13

Кристиано Роналдо избухна в сълзи, след като изгледа запис на покойния си баща. Емоционалната изненада бе поднесена на футболната суперзвезда по време на интервю за ITV, цитирана от skandal.bg.

На видеото, което португалецът видя за първи път, Жозе Динис Алвейро изразява своята гордост от успехите на своя син. То е заснето непосредствено преди европейското първенство през 2004 година. Алвейро - ветеран от войните в Ангола и Мозамбик, умира само няколко месеца по-късно на 52-годишна възраст заради тежки увреждания на черния дроб. Той не успява да види най-значимите постижения на Кристиано, както и раждането на четвъртото си дете.

"Никога не съм виждал това видео. Никога не съм виждал това видео. Невероятно", промълви развълнуваният Роналдо. "Не познавам баща си напълно. Той беше алкохолик. Никога не сме провеждали нормален разговор. Беше наистина трудно. Татко така и не видя, че съм номер едно, не видя как получавам награди".

В едночасовото интервю пред Пиърс Морган бе засегната още една деликатна тема - обвиненията в изнасилване, отправени към Роналдо от американката Катрин Майорга. "Това те кара да се чувстваш ужасно. Един ден си почивах вкъщи с Джорджина и по телевизията започнаха да говорят тези неща за мен. Видях, че децата ми слизаха по стълбите, и смених канала, защото почувствах срам".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 25/04, 23:40

Мария остана без роза от Ергена и напусна предаването
Дата: 25/04, 23:21

Прах от Сахара обхваща Турция
Дата: 25/04, 23:07

Криси прекъсна срещата на Магдалена с Алек и се появи с нощница и грим
Дата: 25/04, 22:51

Над 600 ракети са изстреляни днес срещу градушката
Дата: 25/04, 22:32

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия