Хотел THERMA ECO 5* в Кранево ще ви разведе на световна кулинарна обиколка в 6 тематични вечери


Дата: 03/02, 12:30

Най-уникалните вкусове, рецепти и ястия от цял свят ще са съвсем близо до Вас през зимните месеци. Петзвездният хотел THERMA ECO в Кранево реши да изненада всички с разнообразни кулинарни вечери, за да създаде настроение и да отведе своите клиенти в различни кътчета на света. В шест поредни седмици ще можете да се насладите на огромната палитра от гозби, идващи от три континента.

Още на 25 януари (събота) в ресторанта на хотела ще ври и кипи, а причината е, че първата тематична вечер ще е с Балканска кухня.

На 1 февруари (събота) пък ще "прелетите" Океана до далечна Америка, за да опитате в менюто ребра с барбекю сос, бърбън, телешко печено с червен боб, американски бургери и други вкусотии.

На 8 февруари (събота) обстановката става романтична, защото е ред на Франция. Клиентите ще могат да дегустират френско вино, патешко магре, свинско Русини, пиле по Елзаски и какво ли още не от Страната на любовта.

На 14 февруари (петък) - Деня на любовта и виното, предстои какво? Естествено, че топла италианска вечер, в която задължително на масата ще има лазаня болонезе, телешко собоко, пиле качаторе и други гозби от Ботуша.

Идва ред и нашите "братя" сърби. На 22 февруари (събота) се "местим" на Запад при съседите, които ни очакват с прочутите си плескавици и други видове меса на скара.

Липсваше Ви нещо, нали? Азиатската кухня! Тя е запазена за десерт. На 29 февруари (събота) THERMA ECO ще ви изненада със супа с нудълси, пържено пилешко с яйце и зеленчуци, пилешки крила, Свинско с гъба Шийтаке и още разнообразни ястия от тази обичана от цял свят кухня.

Ако искате да станете част от това околосветско кулинарно пътешествие, можете да направите своята резервация в хотела и ресторанта на телефон +359 882 97 50 56, или като посетите Фейсбук страницата на комплекса или сайта му!

Комплекс Therma Village е разположен на площ от 4 хектара. На  територията му са разположени два пет звездни хотела "Therma Palace"*****&"Therma Eco"***** с всичко необходимо за вашия релакс. Закритият басейн с топла минерална вода е перфектен за вашето разпускане.

Хотелът разполага още със спа центрове с крио кабина. Както е известно, криотерапията е иновативен метод в света, който има много приложения в сферите: обща телесна терапия; спортна терапия и външна естетика на тялото. Лечение,което е основано на студ. Този процес включва подлагането на тялото под въздействието на много ниски температури чрез технология, при която се използва течен азот. Той е безвреден за човека и може да се вдишва. 

Гордостта на комплекса е и закритата ледена пързалка "Black Sea Ice Arena", предназначена както за професионални спортисти, така и за любители на кънките. Тя е с обща площ от 3300 кв.м., покритието на  пързалката е  с естествен лед 60x30 м, като има и трибуна за зрители за 400 места. Ледената пързалка е предназначена както за пързаляне на кънки, така и за обучение и спортни състезания по хокей, фигурно пързаляне, кърлинг. Най-хубавото е, че пързалката работи целогодишно.

 "BLACK SEA ICE ARENA" има четири специализирани съблекални за 100 атлети с душ и тоалетни, стаи за треньори, съдии и обслужващ персонал; конферентна зала; хореографична зала за фигуристи; гардероб за посетителите на комплекса с отделно място за обуване/смяна на кънки; лекарски кабинет; сушилня за кънки и спортно облекло; панорамно кафе-бар за посетители, в което те могат да наблюдават или да гледат спортни събития на леден терен.

Кочплексът разполага също с външен басейн, осем луксозни двуетажни вили, специален корпус за настаняване "Therma Camp&Pool" на спортисти и техните треньори, спортни площадки, оборудван плаж, ресторанти, барове, пицария и паркова зона за отдих.

За контакти:

Tелефон за резервации: +359 882 97 50 56

www.thermavillage.com

Therma Village във фейсбук



*реклама

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 20:10

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 20:10

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 20:10

Експерт по право: Ако президентът не е съгласен с някой служебен министър, ще трябва да отстъпи
Дата: 28/03, 20:08

Руски военен самолет се разби в морето край Севастопол
Дата: 28/03, 20:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия