Acibadem възобновява приема на пациенти в Турция


Дата: 29/05, 16:30

Acıbadem Healthcare Group възобновява приема на пациенти, които се нуждаят от медицински грижи в Турция. Приемът на пациенти се координира съвместно с турските здравни власти и всеки пациент се оценява индивидуално, в зависимост от здравословното му състояние. Всяка година над 50 000 международни пациенти от цял свят избират Acibadem за своето лечение в областта на онкологията, кардиологията, трансплантацията на органи, ортопедията, инвитро лечението и естетична медицина.

Още след първия официално потвърден случай на заразен с коронавирус пациент в Турция на 11 март, Acıbadem Healthcare Group задейства процедурите си за управление в кризисни ситуации.

Процедурите за безопасност и контрол на инфекциите в болници Acıbadem винаги са надхвърляли общоприетите стандарти в световен план. Във връзка с пандемията от Covid-19, Acıbadem извърши проверка и последващ постоянен контрол на тези мерки. Пациентите със съмнения или потвърден Covid-19 се посрещат и изолират в предварително определени за целта зони. Медицинските професионалисти, които работят с тях, нямат контакт с останалите пациенти с цел избягване на заразяване.

Всички обществени пространства в болници Acıbadem се дезинфекцират на чести интервали от време; освен това, усъвършенствани вентилационни системи пречистват и освежават въздуха денонощно, за да се гарантира безопасността. Високотехнологичните вентилационни системи осигуряват обмен на въздуха вътре в помещенията, като използват свеж въздушен поток отвън и го пречистват през 3 филтъра, а процесът и неговата ефикасност се контролират в реално време от интелигентна автоматизирана система. Вентилацията и методите за филтриране са проектирани така, че да гарантират свеж и безопасен въздух във всяко помещение, включително лекарските кабинети, коридорите, операционните зали и лабораториите.

За пациентите с онкологични и хронични заболявания са осигурени отделни входове за достъп до болниците. Всеки пациент може да влезе само с един придружител и при всяко посещение се измерва температурата както на пациента, така и на придружителя. Всички пациенти, на които предстои операция, преминават преглед за Covid-19. Операционните зали се дезинфекцират преди всяка операция, а инструментите и оборудването се стерилизират в централното стерилизационно звено. След операцията, пациентите се трансферират в самостоятелни стаи за възстановяване.

Acıbadem Healthcare Group ще продължи да следва препоръките на Световната здравна организация и турското здравно министерство, като поставя за свой основен приоритет нуждите на нашите пациенти. Уверяваме ви, че ще продължим да посрещаме медицинските нужди на нашите пациенти с високи стандарти за качество, по време на този труден период и занапред.

За допълнителна информация и консултация:

Тел. +905309768394 (на български език, с viber и whatsapp)

www.acibadem.bg

www.facebook.com/AcibademHospitalsGroupBulgaria

 

*публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 02:40

Александър Везенков: Ситуацията не е идеална за мен
Дата: 29/03, 02:00

На 29 март рожден ден има Красимир Балъков
Дата: 29/03, 01:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия