Change is Life – нова и ефективна програма за справяне със зависимостта при пълна конфиденциалност


Дата: 07/07, 22:00

Зависимостта от алкохол, наркотици и хазарт е сред най-опустошителните заболявания на съвремието и търсенето на ефективно лечение е постоянно предизвикателство пред специалистите. През 21-и век прекомерната употреба на алкохол и психоактивни вещества са една от водещите причини за влошаване здравето и качеството на живота и в крайна сметка стават причина за преждевременна смърт. Многобройни са опитите да се открие решение за проблемите, които са дълбоко лични за всеки зависим, но заедно с това оставят видим отпечатък в цялото общество. В практиката за справяне със зависимостите на преден план изпъква един ключов въпрос:

Какво кара хората да започнат отново?

Отговорът на този въпрос същност е лесен – алкохолът, хазартът и психоактивните вещества действат веднага. Те сбъдват желанието за облекчение, потискат физическата или психическата болка, предизвикват екстремно удоволствие. Натрупаният с години опит в лечението на зависимостите показва, че именно заради това хората с подобен проблем трудно прекратяват употребата, но още по-трудно успяват да НЕ се върнат към нея, дори и да са взели това решение.

Защото когато едно елементарно действие носи желаният резултат веднага, дори хората със силна мотивация да се променят, се поддават на спомена за тези преживявания. И това се оказва силен противник на въздържанието.

Как може човек да се справи?

Зависимостта не може да бъде победена, ако просто се опитваш да се справиш с физическата и психическата абстиненция. За справянето с нея се изисква дълбоко познаване на особеностите на заболяването и висока степен на самопознание. Само специалистите в областта на зависимостите притежават инструментите, кои са необходими в този случай.

Какво предлага Change is Life?

Change is life е уникална, авторска програма за рехабилитация на хора със зависимост към алкохол, наркотици и хазарт. Тя се основава на практиките, които дават най-добри резултати в световен мащаб, като комбинира подходи с вече доказана ефективност и съвременни иновативни методи. Дейностите по програмата се обезпечават от висококвалифициран, мултидисциплинарен екип от специалисти в областта на зависимостите. Програмата е насочена едновременно както към хората със зависимости, така и към техните близки.

Рехабилитационният център Change is Life осигурява условия за откъсване от навика, от вредната среда, от обичайния, често монотонен и потискащ живот, който е фактор за поддържане на зависимостите. Той дава възможност на резидентите си да получат 24-часова, непрекъсната и интензивна медицинска и психотерапевтична грижа в защитена среда със структуриран дневен режим. Заедно с това Change is Life осигурява възможност за фитнес, спорт, йога, медитация, плуване, сауна, които подпомагат лечението на зависимостта.

В условията на пълна конфиденциалност, комфортна среда и висококвалифицирани грижи, екипът на Change is life правят ПРОМЯНАТА възможна!

Колко бързо може да започне лечението?

Когато става въпрос за лечение на зависимости, времето често е от съществено значение. Change is life правят всичко по силите си за да осигурят възможно най-скоро стая за нуждаещите се от лечение. Първата стъпка е да се обадите на тел. 0882543817, където ще получите съвет за първите крачки по пътя към възстановяването си.

Допълнителна и подробна информация можете да намерите на changeislife.bg.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Полицията влезе в бежанския център в "Овча купел"
Дата: 28/03, 20:50

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 20:50

Хекимян за план-сметката: Може да бъде определен като „бюджет на липсите“
Дата: 28/03, 20:30

Приложение ще показва наличните лекарства в аптеките
Дата: 28/03, 20:22

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 20:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия